Gastoz i Aleksandra
Printscreen
Aleksandra Subotić

Printscreen

Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen

U vili "Parova" se nekako povela tema o tome ima li šanse da Aleksandra Subotić i Nenad Marinković Gastoz počnu vezu i da ona zaboravi Davida.

Nenad Marinković Gastoz

Printskrin TV Happy

Nenad Marinković Gastoz, Foto: Printskrin

"Aleksandri svaka čast, ona sjajno izgleda, glupo je da kažem nešto drugačije. Zaista, način na koji si ušla u ovu vilu je fenomalan svaka ti čast", rekao je Gastoz, a Aleksandra mu se zahvalila i nazvala ga "pravim rijaliti igračem", što znači da je njihov odnos za sada isključivo prijateljski.

Pročitajte još:

 

Komentari (6)

ivana

04.11.2017 11:41

To ako se desi bice samo pod scenarijom Heppy tv,oni kao kobajagi se smuvali,pa ce David da histerise,ona ce danima da lije suze da moli za oprostaj,pa ce tu da se umesaju Bilja i Mungos i tako ce to da se vrti ceo ovaj rijaliti,jer kad imas u kuci dva jaka aduta moras to odlicno da iskoristis da bi bio gledaniji nego tvoj konkurent kojije mozda gledaniji.Cirkus se nastavlja!!!!

nedjo

04.11.2017 13:28

@ivana - to je program za debile

Gera

04.11.2017 20:27

@ivana - Tada ce da ubace i Davida.

kiki

05.11.2017 06:43

@ivana - Jaoooooo, ošišao se čobančić, izgleda kao mudžahedin... A ovoj klošarki skinuti pola kila šminke.... Da mi je znati kako se na francuskom kaže klošar!!? :)

nedjo

04.11.2017 13:28

kakvi klosari

don kihot

05.11.2017 01:41

Nemoj da im veruješ, moj narode glupi, ako mozga nemaš, ti glasaj pa kupi! Nemojmo da glasamo, nisu pare male, glasajući plaćamo porez na budale! Happy priču smišlja i ljubavi lažne, ne brinu za narod, pare su im važne! Jedni te isti vrte se u krug, ako j` neko blesav, ne budi mu drug! Lažno se zaljubljuju, al` seks im je stvaran, tu najbolje prođe onaj ko je kvaran! Kreveti se ljuljaju, gazda broji novce, narod samo šišaju k`o bez mozga ovce!