tužan dečak dete na ulici silovanje
Profimedia.rs
tužan dečak dete na ulici silovanje

Profimedia.rs

Ilustracija, Foto: Profimedia.rs

Nemili događaj dogodio se u kući dečaka koja se nalazi u naselju Mihatovići. Dečak je sebi povrede naneo koristeći šestar!

Roditelji dečaka su, nakon što su videli šta se dogodilo, pozvali policiju koja će obaviti razgovor sa dečakom, prenose bosanski mediji.

Opasna igrica “Plavi kit” nakon što je aktiviraju tera decu da ispunjavaju različite izazove, između ostalog i da sebi nanose povrede, a na samom kraju igrice od dece se traži da počine samoubistvo.

Da bi ispunila što se od njih traži, deca su izložena ucenama, a najčešće im se preti ubistvom članova porodice.

Dečak je iz radoznalosti pokrenuo igricu, a potom je sledeći upute naneo sebi povrede, ali ih nije snimao kako to traži ova opasna igrica.

Komentari (2)

Buzdovan

24.05.2017 12:56

Tvorac igre Plavi Kit je izjavioda je osmislo tu igru da bi suicidne, labilne osobe i one koje ne koriste svoj mozak pocistio sa lica zemlje. Jos je izjavio da su takve osobe otpad covecanstva i da ne zasluzuju mesto na zemlj, vec da zaluzuju mesto pod zeljom. Izjavio je da te osobe (on kaze taj soj) remete zivote normalnih ljudi. Sta reci? Sama igra je zlo. Ali je upravu da kako on kaze taj soj remeti zivot normalnih. Ali niko od ns nema pravo da te ljuda nagovara na samoubistvo ili da ih ubija

To je ta lažna demokratija

24.05.2017 15:15

@Buzdovan - koja vodi u samoubistvo.