Vojislav Šešelj
Marko Đoković
Vojislav Šešelj

Marko Đoković

Vojislav Šešelj, Foto: Marko Đoković

Priznao nam je da li planira da drži dijetu i otkrio kako je proveo leto, a svoje političke protivnike u komentarima nije štedeo...

U medijima se pojavila informacija da ste pre nekoliko dana pozvani iz Haga da odete tamo na izricanje presude, koje je zakazano baš na dan Sveta tri jerarha, krsnu slavu SRS-a.

- Meni nije poslat nikakav poziv. A da li planiraju da mi šalju, to njih treba pitati.

Lideri opozicije moraju u penziju

Da li mislite da ima šanse da se lideri opozicije, koji se malo svađaju, umire, ujedine i izađu u jednoj koloni na beogradske izbore?

- Njihov je problem problem vođstva. Prvo, oni koji su se eksponirali u vreme dvanaestogodišnje dosmanlijske vladavine ne mogu da shvate da ne mogu steći narodno poverenje i oni treba jednostavno da se povuku iz politike. To su Tadić, Jovanović, Čanak, Živkovič, Šutanovac. Od novih nema nikakvog kvaliteta. Jeremić je pokazao da nije čovek ozbiljnog kvaliteta, Janković čini nebulozne stvari na političkoj sceni, neverovatno je kako se on ponaša i kako priča. To je muka zapadnih službi koje na tome rade. Oni i dalje tragaju za pravim čovekom. Boško je sramota za politiku, prljavi ljotićevac koji mašta o musolinijevskom sistemu.

A šta biste radili kad bi vas ipak pozvali?

- Ništa, ja sam završio sa Haškim tribunalom. Ja sam pobedio, nisam tražio da me puste, nisam nikakve uslove prihvatao, oni su mene izbacili. Držali su me 12 godina, nisu uspeli ništa da mi dokažu i to je za mene završena stvar. Ako oni odluče da me vraćaju, to se mene ništa ne tiče, pritisak će ići prema Vučiću i njegovom režimu. A da li će oni popustiti, to njih treba pitati. Ja neću ni mrtav pristati da idem, sigurno, moraće da vode sudski postupak.

Pišem knjigu „U Srebrenici se nije dogodio genocid”

 Jeste li vi išli negde na odmor? Kako ste proveli leto?

- Nigde nisam išao, celo leto sam proveo u svom dvorištu. Imam porodični bazen, koji sam malo koristio. Svaki dan sam radio na knjizi „U Srebrenici se nije dogodio genocid”. Planirao sam da izađe u septembru prošle godine, ali nisam uspeo da je završim.

Generalno, vaša svaka knjiga je veoma „obimna“, jeste li sigurni da ih neko čita od korice do korice?

- Siguran sam da neko čita, ozbiljne knjige se pišu za ozbiljne čitaoce. Nije ovo zabava. Nažalost, takvih čitalaca ima sve manje, jer se tiraž naučnih knjiga u našoj zemlji sveo na 300 do 500 komada, retko koja ima tiraž od 1.000 primeraka.

Kako vam se čini Dačićev predlog o razgraničenju Kosova?

- To nije Dačićev predlog, o tome se 20 godina vodi rasprava, to je prvi plasirao Dobrica Ćosić. Ja sam uvek bio protiv toga. Mi srpski radikali smatramo da nema potrebe da delimo ono što je u celini naše. Mora Kosovo potpuno da se vrati u sastav Srbije, pod našu kontrolu, pa onda da raspravljamo o autonomnim pravima Albanaca.

Kakvu budućnost predviđate Tominom Savetu za saradnju sa Kinom i Rusijom?

- To je najobičnija glupost, samo troši velike pare iz budžetske rezerve. To treba ukinuti i raspršiti, šta može on tu da radi? On priča da ima prijatelje neke, samo ne znam kakve, on je u očima Kineza i Rusa bio bitan dok je bio predsednik, a sada je ljudska olupina i ništa više. Ne znam kako je Vučić isto tako dozvolio da Nikolić ostane u predsedničkoj rezidenciji. Trebalo ga je kao kofer odatle izbaciti kada sam nije to uradio čim je predao dužnost.

Vojislav Šešelj

Alo!/Marko Đoković

Vojislav Šešelj, Foto: Marko Đoković

Dragica se više nigde ne pojavljuje. Da li vam nedostaje?

- Pa šta će više, presušili joj izvori novca. Niko više ne razbacuje pare na njih. Ona ni ranije nije predstavljala ništa, prva dama u našem sistemu ne postoji, to je glupost.

 Jeste li spremni za beogradske izbore? Izašli ste sa kandidatom Miljanom Damjanovićem poprilično rano...

- Mi se spremamo neprekidno i tokom leta smo imali aktivnosti koje vodi naš gradski odbor, a na jesen ćemo se svi iz rukovodstva stranke uključiti i učinićemo sve što je u našoj moći da postignemo dobar rezultat.

Gojim se od voća, ne od svinjetine

 Priča se da ste počeli sa ozbiljnom dijetom, je l‘ to istina?

- Nije istina, ja u stvari jedem malo mesa, ali jedem meso. Ne pada mi na pamet da isključim svinjetinu. Ali ja imam velike voćne terapije, jedem velike količine sezonskog voća i to me goji. Sada mi je sezona smokava, svaki dan pojedem po kilogram smokava. Bojić mi direktno iz Crne Gore nabavlja smokve. Onda mi ide sezona borovnica, a i one su kalorične. To što ja možda nekima delujem gojazno uglavnom je stvar voćnog šećera, ali zbog tih antioksidanasa.

Zašto ste isključivi u stavu da nikada ne ulazite u koaliciju? Možda biste bolje prošli na taj način...

- Besmisleno je ići u predizborne koalicije. To je kod nas dovedeno do apsurda. Demokratska stranka se pocepala u 20 malih stranaka, o onda prave koaliciju, to je ludilo. Ako zaslužujemo cenzus, narod će nam dati dovoljno glasova za cenzus, a ako ne zaslužimo poverenje, ko nam je kriv.

 A ako se Đilas uključi u trku na beogradskim izborima?

- On može da osvoji određeni procenat glasova, teško mi je da procenim koliko. Bio je u povoljnoj situaciji kada se povukao, nisu se mediji raspisivali o njemu. Bio je zaštićen i to mu je vetar u leđa za početak, ali pitanje je kako bi prošao na izborima i pod kojom bi firmom išao. Ne može osvojiti vlast, ali možda dođe do cenzusa.

 Zorana Mihajlović vam je posebno inspirativna, često tvitujete o njoj?

- Ona je smišljeno htela da izazove incident sa Kinezima da bi pokvarila srpsko-kineske odnose. Ona ima nalog, ranije je kvarila srpsko-ruske odnose. Otišla je na gradilište na Preobraženje i naravno koga da zatkne kada su Kinezi angažovali podizvođače Srbe, koji ne rade na taj praznik, zato nije bilo Kineza. Vučić je tu morao da se izvinjava posle i vadi situaciju, pa je poveo ćurku Zoranu, pa je tamo bila besna kao besna hijena, kamera je hvatala kako reaguje kad vidi Vučića i kineskog ambasadora, samo što nije režala.

 Kada konačno idete kod Kolinde, toliko dugo to najvaljujete, a nikako da odete?

- Vrlo uskoro. Kada Vučić krene, idem i ja, pa da vidimo kome će Kolinda veću pažnju da posveti. Kada se ja pojavim, njoj Vučić neće pasti na pamet.

Mladića će da osude, pa da ga puste da umre 

Jeste li se čuli sa Ratkom Mladićem u skorije vreme? Njegovo zdravlje je, kaže porodica, ozbiljno ugroženo?

- Nisam se odavno čuo. On je u Hag došao teško bolestan, nijedan drugi sud ne bi pristao da mu sudi, on nije mogao ni da prati proces. Po mojoj proceni, oni su zamislili da njega osude za genocid kojeg nije bilo na doživotnu robiju, a onda da ga puste da nekoliko dana posle toga umre jer njima više nije bitno. Oni će ga pustiti da umre kao Tolimir nakon presude.

 

Tadića je stigla Lazareva kletva, on je zarazan

 Rekli ste jednom da će onoga ko izda Kosovo stići Lazareva kletva. Da li vi stvarno verujete u to?

- Mislim da je ta Lazareva kletva izuzetno ozbiljna stvar. Mnogi to potcenjuju zato što još ima mnogo tragova komunističkog duha u našem narodu. Najbolji vam je primer Boris Tadić. On je isporučio Hagu Župljanjina, Karadžića, Hadžića, Mladića i na njega je palo strašno prokletstvo. Ja se iskreno bojim toga, nikada se sa njim ne bih rukovao, niti bih voleo da sedim u njegovoj blizini. On je opasan i za svoje najbliže i za okolinu.

 

Komentari (108)

Ja

03.09.2017 06:24

Ne kritikujes av,uzeo si parice.Provaljen si odavno

srpski vitez

03.09.2017 10:05

@Ja - Šešelj je jednini slobodan čovek u Srbiji. Treba da izbaci voće sa puno šećera a ostalo ne. Svi koristimo "njegov " sok od šargarepe, celera, jabuke i peršuna

Darko

03.09.2017 10:44

@Ja - Sve si rekao. Kad kasni isplata on kaže po neku reč.

ISTINA

03.09.2017 06:44

Bla,bla,bla,truć.Svi su glupi jedino si to pametan,svi u penziju a jedino si ti večan.Nije lepo ali moram da napišem , ipak si TI JEDNA OBIČNA ISPUŠENA LULA.

Vuki

03.09.2017 06:52

Seselj je covek hrvat, ne znam sto se ubacuje u to srpstvo itd..

kmo

03.09.2017 12:41

@Vuki - Šešelj je stari cirkuzant.

Ana MariJA

03.09.2017 07:13

Šešelj je spreman za političku penziju jer ima program za dijetu ali nema za Srbiju!

kmo

03.09.2017 12:44

@Ana MariJA - On je politički ne bitan u Srbiji.

Aleks

03.09.2017 07:20

Linija između inteligencije i ludila je tanka. Šešelj je izuzetno inteligentan čovek, neko ko je u mladosti, sa 24 godine doktorirao pravne nauke, ali je "prešao" granicu ludila, pa njegove reči su odavno izgubile svaki smisao.

Тртрћко

03.09.2017 08:51

@Aleks - Алекс,читаш ли ти моје коментаре у којима пишем истину о набеђеном доктору на фашизам?Ел ти знаш како је он ,,пре времена,, свршио факултет?ДОЈАДИО ЈЕ СВОЈИМ ПРОСТАЧКИМ ПОНАШАЊЕМ ПА СУ МУ ПРОФЕСОРИ ГУРНУЛИ ДИПЛОМУ И ИДИ ДАЛЕКА ТИ ЛЕПА КУЋА!То је исто чинио и са судијама у Хагу само што они АУТ,У ЋЕЛИЈУ - ДО ДАЉЊЕГ!И тако 12 пустих година излежавања?И на крају ИДИ С МИЛИМ БОГОМ И КАЖИ ДА СИ ,,ТЕШКО БОЛЕСТАН,,! То да је Шешељ ,,изузетно интелегентан,, само питам ГДЕ ТО ПИШЕ?Лош супруг,и отац!

Milan

03.09.2017 12:49

@Aleks - Procitaj knjigu "Engeenering revolution" oid Skolleri pa posle procenjuj ko je lud. Zena je nezavisnin diplomata u UN i istrazivala je pad Milosevica.

Milena

03.09.2017 07:29

Drago mi je sto u tekstu ne vidim ni jednu primedbu na rad Vucica a za Zoranu i njen rad odlucice predsednik,on ionako ima sve pod kontrolom.

ana

03.09.2017 07:37

Seselj je ipak stariji covek,ne zna sta prica.

Nevena

03.09.2017 07:59

Mislim da je Seselj izgubio vezu sa realnoscu i da mu je vreme da se povuce iz politike.

Дућа

03.09.2017 08:06

Једини политичар у Србији који и каже оно шта мисли....

Mane

03.09.2017 08:22

Šešelj kao Šešelj...uvek isključiv i na neki način ograničen. Bolje bi mu bilo da zaboravi politiku.

Filip

03.09.2017 08:24

Iako u svemu Šešelj preteruje, ali neka nit istine postoji, naročito ovo za Tadića.

daca

03.09.2017 08:26

Seselj je pametan covek , steta sto je na pogresnoj strani...

Dijamant

03.09.2017 08:32

Covek je shvatio da na mladjima svet ostaje. Konacno je uvideo da Srbija ide na dobrom putu

Dijamant

03.09.2017 08:33

Realan covek za da je vreme da se povuce.

Nenad

03.09.2017 08:35

Šešelj u svom stilu daje bezobrazne izjave.

Marijana

03.09.2017 08:36

Seselj za da AV vodi dobro Srbiju

perun008

03.09.2017 08:48

Seselj jednoo te isto prica ali jedino lepo je opisao nasu rasutu opoziciju.

Miki

03.09.2017 08:55

Tesko je pratiti njegove intervjue. Kako neko vec rece tanka je linija izmedju genijalnosti i ludila.

daca

03.09.2017 08:56

Seki idi u penziju tvoje vreme je proslo

vojko

03.09.2017 08:57

Moglo bi se reći da je Zorana šarena a nikako ne bih bio u Tadićevoj koži.

mario

03.09.2017 09:00

Seselju bi vise koristilo da vodi racuna o svojoj stranci, nego sto vodi racuna o drugima.

Pera

03.09.2017 09:02

I ti Seselju si zreo za penziju.

Milos

03.09.2017 09:07

Seselj uvek prica senzaciolisticki.

bsbsbsb

03.09.2017 09:18

on je odavno provaljen bolje da cuti.

ivanjan

03.09.2017 09:19

Šešelj je spreman za političku penziju.

demo

03.09.2017 09:23

"Ćurka" će jednom otići, nego šta ćemo sa takvim ćuranima kao ti.

Bilja

03.09.2017 09:25

Seselj je beskrajno inteligentan i simpatican, al njegova politika je oduvek bila destruktivna! Drago mi je sto nije u Hagu, sto se ziv izvukao i nadjacao ih, al za velike politicke domete zaista nije, a ne bi to bilo ni dobro po nas

Konan

03.09.2017 09:27

Podržavam njegove stavove u većem delu iako mi se čini da je malo spustio loptu od dolaska iz Haga.

Nenad

03.09.2017 09:29

Šešelj nikada nije bio ozbiljan i ceo život se bavio demagogijom.Njega niko ne shvata ozbiljnim i njegove reci nemaju nikakvu tezinu.

darko

03.09.2017 09:33

Steta sto svoju inteligenciju nije dobro iskoristio...

bane

03.09.2017 09:34

Po rezultatima sa prošlih izbora i Šešelj je "zreo" kandidat za penziju.

Dasio

03.09.2017 09:42

Prošlo je tvoje vreme i vreme srpskih radikala....

mica

03.09.2017 09:46

Davno je Dimitruje Tucovuć imao taj stav o Kosovu.

una

03.09.2017 09:51

Sta mu sve pada na pamet.

nikolas

03.09.2017 09:51

Seselj, kao i uvek u svom duhu objasnjava cinjenice.

Kaleee

03.09.2017 09:54

Tanka linija zivota izmedju ludila i inteligencije.

Bilja

03.09.2017 09:56

Suviše pametan čovek, ali previše radikalan.

Miki

03.09.2017 09:58

Seselj i njegova politika su proslost

max

03.09.2017 10:06

Najbolji rezultati na beogradskim izborima ce postici naprednjaci.

Ruki

03.09.2017 10:09

Шешељ је јачи од свих опозиционара заједно.

Davor

03.09.2017 10:10

Za njega se zna da je lud. Tako da njegove izjave su uvek skandalozne

nn

03.09.2017 10:11

makar istinu neku cujemo od njega

Ana

03.09.2017 10:23

Dzaba mu diplome i sve kad je nevaspitan

Trajko

03.09.2017 10:23

I Šešelj bi trebao da razmisli o povlačenju iz političkog života Srbije.

GVOZDENI PUK

03.09.2017 10:23

Valjda ce ljudima jednom doci u glavu...na zalost Srbi shvate neciju velicinu tek kada umre, nadam se da ce ovoga puta biti drugacije..

Реља

03.09.2017 10:32

Лепо га је имати за сународника, још лепше за владара, а ова генерација Пинк и риалити Срба, тешко ће га разумети.

Boris

03.09.2017 10:33

Dosta vise da nasi ljudi budu na tapeti,gde su hrvati i muslimani koji su cinili ratne zlocine

Milan

03.09.2017 10:50

Seselj je dosao do godina kada vec treba da ide u penziju. Nije vise ovo za njega.

sima

03.09.2017 10:52

Za Seselja je najbolje da ode u penziju i prepusti mladjima rukovodjenje stranke

teča Laza

03.09.2017 10:53

Beli Preletačević je ozbiljniji od ovog klovna.Istu priču priča skoro 30god. iako je vreme demantovalo svaku njegovu reč.Nema veze,vergla on i dalje Karlobag-Karlovac-Virovitica.

Goran NS

03.09.2017 13:22

@teča Laza - Tacno da prica ili "melje" jednu te istu pricu. Da li se nesto promenilo za zadnjih 30 godina?

Neko

07.09.2017 08:24

@teča Laza - Znaci, gore je da neko prica istu pricu 30 godina pa makar nikad nemao vlast nego kao Vucic, kleo se u Kosovo i Rusiju 20 god pa kad je video da sa tom pricom nece imati moc i vlast promenio svoj stav ua 180 stepeni, i to je bolje? Zato smo tu gde jesmo...

Вељко

03.09.2017 10:53

Војо погађа у центар! Свака му је на месту!

Ivanitza

03.09.2017 10:54

Spreman je za penziju!

Jasmina678

03.09.2017 11:14

Verujem da je oduvek Seselj podryavao Vucica iako to ne govori.

Zorica

03.09.2017 11:15

Samo se nadajte da ce Kolinda vise paznje da posveti Vama nego predsedniku Vucicu. Vi vise niste bitni, bitan je nas predsednik, a i lepsi je nego Vi, gospodine Seselju.

Darko

03.09.2017 11:28

Seselj je odavno za penziju, kao i ostali iz opozicije. Nemaju oni sta da podnude vise Srbiji, a zato Srbija njima ima, dobru penziju.

jeca

03.09.2017 11:34

Seselj zna samo da laje, drugo konkretno nista ne radi.

Aca

03.09.2017 11:35

Sreca sto je Vucic potukao sve radikale na izborima I okrenuo Sbiju ka zapadu a ne prema Rusiji,gde ljudi nemaju nikakva prava.Seselj ima da radi sta mu Vucic naredi,ili ce ispod cenzusa.

bana

03.09.2017 11:38

Seselj se pojavi sa svojim idejama, koje na zalost nisu vise za realizaciju.

Branko

03.09.2017 11:39

NIje ovo bez dlake na jeziku vec prostacki jezik.

Vrscanka

03.09.2017 11:42

Seselj u svom stilu kao i uvek.

Sasa

03.09.2017 11:42

Seselj uvek ima uvredljive izjave.

narcis

03.09.2017 11:46

Mora Ratko Mladic da se vrati iz Haga.

Boža

03.09.2017 11:55

U interesu našeg naroda je da se i opozicija i vlast slože oko važnih pitanja za našu zemlju

Pera Detlic

03.09.2017 16:23

@Boža - Ti nisi normalan, zar hoces da izgubimo Vojvodinu i Rasku?

Tijana

03.09.2017 11:58

Šešelj nema šta da priča, jel ovakve priče kod njega ne daju nikakve koristi za Srbiju.

dakijevski

03.09.2017 12:22

Плавојка само штету наноси, добро је оквалификовао.

Lina

03.09.2017 12:23

Seselju,odavno ti je vreme za penziju.

Vesna

03.09.2017 12:26

Ne znam sto Seselj toliko uzdise sebe, kad treba da sedi kod kuce i ne mrda iz nje.

Olja

03.09.2017 12:28

Seselj provocira, kao i uvek.

sava

03.09.2017 12:31

Dosta ti je više političke scene ...uživaj u penziji....

Laza

03.09.2017 12:37

Nema vise sta da trazi u politici Seselj. Vreme ga je pregazilo.

Jaguar

03.09.2017 12:52

Šešelj u zasluženu penziju.

Ogi

03.09.2017 12:54

Šešelj je pametan ali vreme mu je za političku penziju.

Milan

03.09.2017 12:55

Neki ljudi stvarno nemaju osecaj.

kontesanera

03.09.2017 12:57

Šešelj se nikad neće promeniti,odavno takva politika nema podrške u narodu.

Ras

03.09.2017 20:17

@kontesanera - Hm. Mogao bih da se kladim da će bolje proći na sledećim izborima , naravno ako doživi. Realno nacionalna razmišljanja jačaju ali ipak umerenije i promišljenije dok naprimer demokratija umire. To vam je primer SNS.

Dusan

03.09.2017 13:06

Bas me zivo interesuje kome ce vise verovati Kolinda ali i razlozi zasto?

Predrag

03.09.2017 13:07

Šešelj je komedija!

mila

03.09.2017 13:14

Oduvek mi je smetala ta prostacka Seseljeva retorika, mozda je nekad i u pravu ali sve pada u vodu pored njegovog recnika!

Voša

03.09.2017 14:03

Hm i ovaj šekspij treba da ode na političko groblje ...i da uživa sa decom i unucima umesto što laje okolo...

Lela

03.09.2017 14:03

Vreme ti stoji na putu. Ti si spreman za penziju.

Sima

03.09.2017 14:07

Seselj je zavrsio politicku karijeru pa bi sad da malo komentarise i provocira.

Markic

03.09.2017 14:09

Mislim da je Seselju "odzvonilo" sto se tice politicke scene.

kaja

03.09.2017 14:23

Kao i uvek, u njegovom stilu

Ivan

03.09.2017 14:25

Seselj se ne menja !

Mišica

03.09.2017 14:25

Nije on bez dlake na jeziku on je prost

Dunja

03.09.2017 14:41

Bolje mu je da se penzionise.

Ana

03.09.2017 14:42

Seselj bi trebao da ode u penziju sto pre.

Boža

03.09.2017 14:57

Damjanović kao kandidat, koja tragikomedija..

mak

03.09.2017 14:58

Ovaj gospodin je zasluzio da ode u lepu penziju i da se u medijim vise ne pojavljuje.

Nale

03.09.2017 19:16

@mak - Pa nije on od "običnog materijala" k'o ti, pa da ima rok trajanja. :-)) Ne možete ljudi gledati njega po sebi, ne ide to. Takvi, od Boga nadareni osobinama "limitiranog tiraža" i intelektualni divovi fascinantnog uma - ne penzionišu se za života. ;-) Znam da ste vi silni komentatori krajnje neobrazovani da bi vam značilo pominjanje nekih Imena, al' 'aj' bar za Teslu valjda znate, pa zamislite komediju da MU VI REKLI kad u penziju. :-))) Eeeee, "zlo vrijeme naćera orla da zimuje među kokošima"...

Biki

03.09.2017 15:03

Tebi je Sele vreme za penziju :)

Jelena

03.09.2017 20:00

Ботови су очигледно добили директиву да коментаришу како је Шешељ спреман за пензију.Стварно су провидни.и јадни. Он говори очигледну истину и далеко је од пензије.

Тртрћко

04.09.2017 08:52

@Jelena - Шешељ може да оде у редовну пензију ако испуњава услове како то закон каже али да оде у ПОЛИТИЧКУ ПЕНЗИЈУ ... Тешко да ће да бидне.То,бре,када се у'вати за гелендере не одвоји га нико!Видите да странку му води породица и оне две баба девојке!ПС.Оног тренутка када су га први сарадници напустили Шешељ је од срамоте требао да закатанчи седиште странке!Иначе борави нелегално у згради де му је седиште странке.Да би га Вучић вратио у политику избоксовао је потпуно непотребно ванредне изборе.

Srbija Srbiji

04.09.2017 09:49

U kratkom roku u vasem listu potkrada se jedna ozbiljna optuzba. Gospodin Obradovic ponovo se naziva fasistom, ovoga puta od strane gospodina Seselja kome ste velikodusno dali prostor. Nejasno je kako neko ko govori protiv strane okupacije moze biti ljoticevac a da to nisu oni koji su sa okupatorima potpisali tri sporazuma za manje od godinu dana. To je ruganje istoriji i srpskom narodu.

Srbija Srbiji

04.09.2017 09:52

Drugo, nazivati (slobodoljubive) Srbijance fasistima ima posebnu tezinu jer je na desetine hiljada njih stradalo od prekodrinske (bosanske) crvene horde koja im je uz izgovor da su svi bili saradnici okupatora preotela imovinu. Da je taj zlocin ikada bio osudjen mozda danas ne bismo citali ovakve gluposti i srpska stradanja u medjuvremenu mozda bi bila manja.

Srbija Srbiji

04.09.2017 09:53

Da je Srbija glava sebi i drugim Srbima a ne plemenski dosljaci, paraziti i ratni huskaci sa krizom identiteta verujem da bi u najskorijim burama Srbi mnogo bolje prosli i u Srbiji i izvan nje. Gospodin Seselj sigurno nece ici u Hag, bar dok bude revnosno igrao ulogu razbijaca glasova patriotske opozicije u Srbiji ili onoga sto je od nje ostalo. Neka nam je Bog u pomoci.

Ivan NBg

04.09.2017 12:57

Res, non verba - Dela, ne reči...