Vojislav Šešelj
Alo!/Vladimir Marković
Vojislav Šešelj

Alo!/Vladimir Marković

Vojislav Šešelj, Foto: Alo!/Vladimir Marković

 Žalbeno veće Mehanizma u Hagu objaviće danas u 14 časova drugostepenu odluku u postupku protiv lidera radikala Vojislava Šešelja, koji je prvostepenom presudom oslobođen od svih optužbi haškog tužilaštva, a Šešelja to uopšte ne interesuje. Ne samo da mu ne pada na pamet da ode u Hag na izricanje drugostepene odluke, nego čak neće gledati ni prenos.

- Ma kakav Hag, kakva presuda! Radiću celo jutro, oko 12-13 časova ću da lepo ručam. Posle toga ću da legnem da spavam. Na taj način ću kao i svakog dana da svoj radni dan pretvorim u dva radna dana. Uopšte me ne interesuje šta će tamo da bude, Hag sam pobedio i šta god da odluče tamo se dobrovoljno vraćati neću. A oni odlično znaju koliko sam ja težak, i ne verujem da će se tako lako odlučiti da me vode protiv moje volje. Mada, ne sumnjam ja da su me se uželeli - kroz smeh kaže Šešelj za „Alo!“.

Komentari (3)

Dora

11.04.2018 08:16

Mogao bi da smanji zderanje,puci ce

marko obradovic

11.04.2018 10:11

Jao, ne bi smo ni da doruckuje ni ruca ni vecera. Toliki stomak nije dobro imati zbog zdravlja, a da ne pricam o estetskom izgledu. Sta jede pa je sve u stomapku?

Сараџогла

11.04.2018 10:14

Свет не зна да Шешељ није држављанин Србије?Од када је доведен у Србију из босанског затвора нон стоп показује да му Србија није у срцу јер није ни у крштеници!Због поганог језика којим је понижавао своје комунисте добио је ОСАМ ГОДИНА робије.Тако је било време.Зато га је напустила супруга Весна са дететом.После три године као за ђавола,како ми сељаци кажемо,наш србијанац је искукумавчио да Шешеља пусте са робије и на нашу несрећу доведе га у Србију?