Vojislav Šešelj
Alo!/Ana Paunković
Vojislav Šešelj

Alo!/Ana Paunković

Vojislav Šešelj, Foto: Alo!/Ana Paunković

Kao neko ko se borio s rakom debelog creva i metastazama na jetri, istakao je da ga je mnogo nadrilekara obletalo sa svih strana i naveo da je svima njima mesto iza rešetaka jer koriste muku očajnih ljudi.

- Taj prevarant Azarić ulaznicu na svoja predavanja naplaćuje 1.000 dinara, a tamo samo lupeta raznorazne gluposti! Kada sam bio sa njim u emisiji, pitao sam ga da mi kaže koja je hemijska formula šećera, a on to nije znao. Nije znao ni razliku između saharoze i voćnih šećera. Imao sam ja sa njim žestok obračun, tada sam ga potpuno raskrinkao. Radujem se što je konačno pokrenut postupak protiv njega! Sve njemu slične prevarante treba policija da goni, sudovi da kažnjavaju. Ko god naplati bilo kakvu stvar ili lažnu medicinsku pomoć, a nije ovlašćeni i registrovani lekar, mora da bude strogo kažnjen - kaže Šešelj za „Alo!“.

Alen Azarić

Printscreen

Alen Azarić, Foto: Printscreen

On konstatuje da je nažalost u Srbiji sve više obolelih od karcinoma, ali i onih koji bi tuđu bolest da iskoriste i na njoj zarade novac.

- Od tog bombardovanja kao da imamo epidemiju raka u Srbiji, a onda razni šarlatani zloupotrebljavaju narodnu muku da bi se lično bogatili. Meni su se silni javljali da mi pomognu dok sam bio u Hagu, slali neke meleme, preparate, raznorazne mešavine ko zna čega, ali ja to nikada nisam prihvatao. Jednom sam čak dobio i kanabisovo ulje, a lekari su mi rekli da to ne treba da koristim i nisam. Posle se ispostavilo da to kanabisovo ulje pomaže samo kod bolova, ne leči ni od čega - kaže Šešelj.

Komentari (8)

rada tomasevic

03.02.2018 16:25

dr seselj zeli kadar i ocito ga je dobio!!!

Toma

03.02.2018 18:24

Bravo Vojo žalosno je šta se radi i kako se zloupotrebljavaju bolesni ljudi .Trebalo bi ih sve pohapsiti

Zoran

03.02.2018 19:40

Na tudjoj nesreci ne zaradjuju samo nadrilekari zaradjuju i pojedini lekari ... nemojmo molim vas .

Avedexy

04.02.2018 12:53

@Zoran - Jos manja od politicara i svih ostalih struka osim etf-a!!!

mijapepija

04.02.2018 01:21

Što bi naš narod reko voljan baje nevoljan pristaje.

saj

04.02.2018 07:52

jaka vajda od lekara.......vecina zavrsavala fakultete po rumuniji....zali boze

Miroslav Nikolić

04.02.2018 08:53

Bolje je umreti dostojno nego se lečiti od kancera otrovima koje nudi farmacija, a koji otrovi u još većoj meri odmažu čoveku da ozdravi. Ovaj čovek nudi jedino ispravan alternativni način lečenja pa ko želi nek' izvoli, zašto bi bio proganjan. A, nekim jezičarama bi bilo bolje da ćute za navek i da se zapitaju koji monstrumi u Srbiji su doveli do toga da budemo uništeni na najsvirepiji način i da masovno umiremo od prosutog uranijuma, plutonijuma i drigih otrova. Od njihovih odvratnih beseda ..

Avedexy

04.02.2018 12:52

@Miroslav Nikolić - Amerikanci! Nije moja baba taman da je bila i Mira Markovic! Eto kako mi sve izvrcemo.