Šešelj pali zastave
Tanjug/Sava Radovanović 10.03
Šešelj pali zastave

Tanjug/Sava Radovanović 10.03

Šešelj pali zastave, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Šešelj je danas trebalo da bude saslušan povodom zahteva Haškog tribunala za njegovo izručenje toj instituciji, u kojoj 31. marta treba da mu bude izrečena prvostepena presuda po optužbama Haškog tužioca, ali je Viši sud saopštio da se saslušanje otkazuje iz procesnih razloga.

Šešelj je pre toga novinarima rekao da je saslušanje otkazano, kako je obavešten, jer pretresno veće Medjunarodnog tribunala nije dostavilo odgovor na zahtev Srbije povodom odredjenih procesnih pitanja.

Lider radikala je napomenuo da jedva čeka da se saslušanje ponovo zakaže "da im objasnim iz kojih pravnih razloga ne može da bude izručen Haškom tribunalu".

On smatra da Srbija, kako je rekao, više nije nezavisna posle potpisivanja sporazuma sa NATO, i da je zato u znak protesta zapalio zastave EU i NATO.

Primetno je i pojačano prisustvo policije ispred zgrade suda.

Komentari (9)

Miroslav Nikolic

10.03.2016 09:52

Čestitam na spaljivanju zastava naših najvećih dušmana. Isto bih uradio da sam u prilici. To je samo jedan minijaturan čin odgovora na sve strahote koje smo od te demonske sile doživeli i posledica najtežeg oboljevanja građana Srbije od prosutog uranijuma, plutonijuma, polonijuma i ko zna kakvih još teških kancerogenih materija. Živeo najčasniji i najčestitiji srbin dr Vojislav Šešelj. Smrt izdajnicima i američkim podrepašima! Rusija je naša majka. Živeo predsednik Vladimir Putin.

Petar

10.03.2016 13:19

@Miroslav Nikolic - Ti si baš pametan. Ti bi bre satro i porodicu. Mnogo je šešelj pametan, pa i ti zajedno sa njim. Šta je on to DOBRO učinio za Srbiju. Pa pogledaj unazad šta radi i u kojim trenucima. Misliš da ga je Hag pustio tek onako? Nije sinko, ima on to da odradi! I to tako što će do kraja života da smešta Srbiji. Da, da, dragi moj pametnjakoviću. Na ovaj način on ne pokazuje hrabrost. On pokazuje kolika mu je pamet, i koliko NE voli Srbiju. Zapamti ove reči: ON NE VOLI SRBIJU!

Nobody´s Fool

10.03.2016 10:23

Koliko zastava EU i NATO-a bi čovek trebalo da spali da bi poništio sopstveno svakodnevno umiljavanje Vučiću (svom najboljem političkom đaku) koji to dvoje hvali više od svega ? Jeftina predizborna cirkuska predstava hvatanja na "bućku".

Pitanje

10.03.2016 11:06

Šešelju šta misliš koliko sada uživaju hrvatski branitelji i Gotovina i ostali generali dok te gledaju ovako jadnog i ogorčenog i poniženog i kukavicu pa ajde čoveče nije kraj sveta i da dobiješ doživotnu robiju pa ceo srpski narod će bolje i mirnije da živi pa šta mu i ti to ne želiš a?

Tradicija

10.03.2016 11:11

Znači i ove godine će biti slavlje u RH za 301 alku i 21 oluju.U Kninu i Tomson sa Čavoglavama pred 100 000 ponosnih ljudi a posle u Sinju isto tako još jedna pobednička tradicija i gadjanje u sridu i slavlje i ponos a u Srbiji će biti kukanje i kmečanje i tako svake godine do kraja života a?

Драгомир

10.03.2016 11:11

Како бих га ја радо позвао на тв дуел да му све саспем у очи његову штеточинску политику према народу Србије! Да видимо ко то шири фаму о његовој интелегенцији?Зашто га је увек пратила јединица из владања.Која корист за народ његов ,,докторат,, о милитаризму и фашизму?Што је робијао у Босни?Осветио му се погани језик.Шта је чинио по Србији.Узео србијанце да му буду слуге где спада и садашњи прецедник Николић.Шта је све чинио простаклуком у Хагу?Кукавица неће да оде у Хаг И ПОТВРДИ ПОБЕДУ!

Ssr

10.03.2016 20:16

Seselj do pobede!! !!!!!!Najaci je. ..treba istrajati u hagu.. ..podrska seselju

cikakure

11.03.2016 08:05

@Ssr - SESELJ JE BUDALA TESKA NATRAG U HAG

nedjo

11.03.2016 00:21

mesto mu je u hagu