Vojislav Šešelj
Profimedia
Vojislav Šešelj

Profimedia

Vojislav Šešelj, Foto: Profimedia

Šešelj je na konferenciji za novinare poručio da Hag neće obavestiti o svojoj odluci sve do 22. marta, do kad mu je dat rok.

"Neću da slušam presudu preko video-linka. Javni servis bi trebalo da uživo prenosi izricanje presude, pa ću možda tako da čujem. U svakom slučaju čekam da mi presudu pošalju na srpskom, pa ću onda da se na istu žalim", poručio je Šešelj.

On je naveo i da ima saznanja da će mu biti izrečena kazna od 25 godina zatvora.

Komentari (6)

vitez

17.03.2016 14:14

Stvarno ako mu izreknu veću presudu od ovih 12 god. koliko je bio tamo. Onda potpisujem da se u Hagu sudi politički.

Драгомир

17.03.2016 20:04

@vitez - витез,уууууу,бре,ал' си им запретиооооо?Овај замлата да је у Хагу макар био трунку пристојан вратио би се после неколико месеци?Али,бато,код куће се усисава,иде се на пијац ... Плаћају се рачуни.Потпаљује се пећ.Хране се кучићи.А У Хагу рекнеш судији да ,,једу што се не једе,, а они правац лежарина!Онда им вели ,,да му попушу,, а судије - лежарина!Онда им опцује мајку а судије - до даљњег!За то време госпођа Шешељ сама води домаћинство?Тата на службеном путу!Напустили га пајтоси а он се шокирао!

Драгомир

17.03.2016 18:03

Због поганог језика,глупаве реторике и терања ината Шешељ се у Хагу буквално излежавао!Преко деценије а то му није првина да робује.Уместо да без икакве помпе оде тамо и докаже своју победу он је буквално себе додатно укопао.Био би кажњен онолико колико је тамо ,,робијао,, а сада ће добити,не дај боже,туце година да робује негде у некоме бедном затвору.То што су хрвати ослобађани је само доказ колико имају јак лоби.А очигледно да то нема Република Српска пошто Шешељ није држављанин Србије.

vitez

18.03.2016 09:21

@Драгомир - Odkuda vam to da je državljanin RS, svi su oni državljani Srbije, Srbija deli državljanstva kao Toma ordenje. To što ih je psovao nemari, trebao je i više jer i onako bi ga optužili. Lobi Hrvatske je jak onoliko koliko i katolicizam. Lako je biti svetac kada mu je Bog otac.

Ana

17.03.2016 18:42

Za sta 25 god? Pa toliko ni oni sto su ubijali nisu dobili

Pedja

17.03.2016 19:55

Hoces, hoces, nisi "vojvodo" ni svestan !! " Ni PETAO NECE NA SVADBU, ....." Procice i izbori.....