Vojislav Šešelj
Marko Metlaš
Vojislav Šešelj
Vojislav Šešelj, Foto: Marko Metlaš

 - Meni je drago što Toma, koji je mojih godina i dalje može - rekao je Velja Ilić.

Na pitanje da li su političari zaista dobri u krevertu, kao što tvrdi Mrkonjić, Ilić je uz smeh poručio:

 - Mrka je šaljivdžija, ume ponekad da pretera.

Međutim, osim Ilića, većina funkcionera je odbijala da komentariše navode počasnog predsednika SPS, dok se poslanik SNS Marijan Rističević zapitao otkud Mrka zna kakvi su političari u krevetu.

 - Ako je Milutin Mrkonjić probao nekog političara, onda je moguće da on ima stav o tome. Ne znam kako bih ja mogao da ocenim takvu tvrdnju. Po sebi ne mogu, jer bih onda bio subjektivan. Kako je to Mrkonjić utvrdio, ja ne znam - rekao je Rističević za ,,Kurir".

Lider radikala Vojislav Šešelj demantovao je Mrkonjićeve tvrdnje da je predsednik Srbije ,,seks mašina".

 - Kakva ,,seks mašina", to je glupost, on je mamlaz iz Bajčetine. Što se tiče naših funkcionera i njihovih kvaliteta, nikad nisam bio s političarem u krevetu, pa ne bih znao da li je Mrkina izjava tačna - rekao je Šešelj.

Komentari (3)

ivan

29.09.2015 00:07

E ovaj Seselj bio i ostao budala

Insajder

29.09.2015 01:03

Bravo gs. Seselj aferim Sarajevo..

PORODIČAN ČOVEK

29.09.2015 11:56

AJDE ŠEŠELJU TI SI ČETNIČKI VOJVODA . ZAŠTO NE POMOGNEŠ DA SRPSKE SVETINJE NA KOSOVU NE PREĐU U ALJBANSKE RUKE.ORGANIZUJ SE PA NA KOSOVO U BORBU .KAKAV SI TI SRBIN I ČOVEK .TI SI HRVAT SA ZADATKOM DA ROVAŠIŠ MEĐU SRBIJIM I SRBIMA, DA NAPADAŠ I ZALUĐUJEŠ OVAJ NAROD. GDE SI SE TI KONKRETNO POKAZAO ? SAMO U JAGNJEĆIM I PRASEĆIM BRIGADAMA. VELIKI SI TI PREVARANT.