Miroljub Petrović
Printscreen
Miroljub Petrović

Printscreen

Miroljub Petrović, Foto: Printscreen

Da li će doći do preokreta pa će Vojislav Šešelj i Srpska radikalna stranka umesto, kako se do sada šuškalo, Aleksandra Šešelja za gradonačelnika Beograda kandidovati čuvenog “pod mač bato” Miroljuba Petrovića odlučiće centrala radikala, nakon dobijenih rezultata istraživanja javnog mnjenja, saznaje “Alo!”. 

Srpska radikalna stranka tražila je da se u istraživanjima javnog mnjenja za Beograd izmeri popularnost Miroljuba Petrovića pseudonaučnika koji je pravi hit na društvenim mrežama i uživa veliku popularnost među mlađim ljudima, objavio je “Nedeljnik” koji navodi da je to svojevrsni odgovor radikala na fenomen Beli, kao i da je od ranije poznata bliskost Šešelja i Petrovića.

Na ove navode i pitanje da li je sve ovo tačno lider radikla Vojislav Šešelj, za “Alo!“ odgovorio je u svom prepoznatljivom stilu:

Braniće  se svim  sredstvima:  Vojislav  Šešelj

Zoran Ilić

Vojislav Šešelj, Foto: Zoran Ilić

 

- A ja sam čuo, da će Petrović biti Vučićev kandidat za Beograd - bilo je sve što nam je rekao šef radikala.

S druge strane, najveće iznenađenje predsedničkih izbora u Srbiji Luka Maksimović poznatiji kao Beli Preletačević za naš list kaže da ga uopšte ne bi iznenadilo da Šešelj odluči da upravo Petrović bude kandidat SRS za prvog čoveka prestonice.

Daje velika obećanja: Preletačević

D. Milenković

Preletačević, Foto: D. Milenković

 

- S obzirom šta se sve događa i kakva nam je situacija u zemlji, ne bi me čudilo da Miroljub bude kandidat. Šešelj je izvukao pouku iz prethodnih izbora, video je da nema nikakve šanse, da je istorija, da mora da nađe nekog novog. A za to mu je Miroljub idealan, zato što je jako medijski propraćen i poznat, i nije mu to loša fora stvarno - kaže Maksimović za “Alo!“.

Miroljub Petrović juče nije odgovarao na naše pozive.

Komentari (12)

KRAJ SRBIJE

16.06.2017 06:32

OSTAJEMO POD KRUŠKOM A KRUŠKU NIKO NIJE ZASADIO.

penz. Mita

16.06.2017 06:36

Ko je ovaj sto lupeta da su skole debilane? Kaze da se samo covek razboljeva a zivotinje?Nesto mi njegov pogled cudan.

nasa stvarnost

16.06.2017 06:45

Jel u nasoj politici ima neko bez F sifre. Do sada ne vidoh, sve teski bolesnici bez obraza i srama.

E

16.06.2017 07:07

Spremili novog Preletacevica da pecaju idiote.Ako.tako nam i treba.

dakijevski

16.06.2017 08:40

А није чак ни први април. Ово да је изашло на њуз нету па да и човек разуме, али овде, стваааарнооо. Наравно да од овога ништа нема, Вучић је тај који је склон да ангажује овакве ликове.

Jelena

16.06.2017 08:42

Seselj ima koga da kandiduje, stranka je puna obrazovanih mladih ljudi tako da mu ovi prevaranti nisu potrebni. A narod na izborima neka razmislja kome daje svoj glas!

Малиновић

16.06.2017 09:15

Српски радикали немају проблем са квалитетним кандидатима... Али,разумијем и медије...О Шешељу сви воле да пишу,ко је популаран ,популаран је... Један је лидер!

Paja original

16.06.2017 12:26

A ja sam cuo da su Seseljev eventualni kandidat, Petrovic i Beli - Vucicevi kandidati. Cuo sam i da su izbori neregularni po svakom osnovu i da svako ko izadje na iste - radi za Vucica.

djenka

16.06.2017 13:56

Budala nikad dosta, na opstenarodno veselje!

Ica

16.06.2017 14:11

Prvi put u životu se slažem sa Šešeljem. Vučićev klovn bi trebalo da raspe glasove.

Gradjanin

17.06.2017 00:16

Sramota je sto SRS u normalnoj drzavi i postoji. Zamisli koliko su prolupali kad mere budali popularnost kojoj se ceo internet smeje. To je kao kad bi merili Bici i Djeljani popularnost da bi razmislili da li da ih kandidujete za nesto. Lepo sam ja rekao da je Seselj cirkuzant obican i to govorim jako dugo. Tomislav Master NIkolic, zvani Toma Freska je za njega drzavnik na kvadrat.