Marija Šerifović
Rajko Ristić
Marija Šerifovic

Rajko Ristić

Marija Šerifovic , Foto: Rajko Ristić

Ekipa „Alo!“ provela je nekoliko sati zajedno sa pevačicom na ekranizaciji njene nove numere i tada smo prodiskutovali o svima aktuelnim temama. Pošto Marijin ljubavni život privlači puno pažnje, pitali smo je zbog čega izbegava da govori o emotivnom statusu.

- Nije tačno da ne želim da eksponiram privatni život, već nemam šta da vam kažem, jer je previše dosadan, a novinari misle da je senzacionalan. Toliko imam obaveza da sam se usmerila samo na posao i samo me to zanima - rekla nam je Marija, dok je na pitanje da li joj se udvaraju muškarci, rekla:

- Prilaze, prilaze, svi prilaze. I udvaraju se, kako da ne. Svakodnevno, ali odolevam - nasmejala se Šerifovićeva i priznala da joj nije važno da li njene pesme slušaju samo muškarci ili samo žene, već da se to nekome dopada.

Marija Šerifovic

Rajko Ristić

Marija Šerifovic, Foto: Rajko Ristić

 

Evrovizija nikad više!

S obzirom na to da ćemo ove godine putem muzičkog takmičenja “Beovizija” poslati svog predstavnika na “Evroviziju”, Marija kaže da je to odličan potez, ali da nju nikada više nećemo videti kao predstavnika Srbije.

- Ni za kakve pare se ne bih ponovo prijavila, a kada pomislim na „Evroviziju“, shvatim da sam kao mlada osoba od 22 godine bila i genije i mnogo glupa, ali i dalje mi se javi osećaj ponosa, makar što su moji ljudi bili ponosni na ono što sam postigla. Postojalo je mnogo pogrešnih koraka koji su se desili nakon „Evrovozije“, a ja sam izvukla pouku iz svega toga. Nimalo ne žalim što pobedu nisam bolje iskoristila - rekla je Marija.

Pop zvezda važi za jednu od najsrčanijih članova žirija u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, a za „Alo!“ priznaje da bi najviše volela da takmičari ne izvode njene pesme u ovom muzičkom šou programu.

- Lep je osećaj kada u „Zvezdama Granda“ takmičar otpeva moju pesmu, pod uslovom da zna da peva. U suprotnom, očajno je. Kapiram da kolege vole kada im se pesme pevaju u takmičenju, jer to znači da je pesma hit, ali ja ne bih imala problem ukoliko se moje pesme ne bi pevale nikada. Bila bih srećna kada bi moje pesme pevali samo oni koji to umeju da rade, ali odajem priznanje i onima koji budu hrabri, pa se dohvate tih teških pesama – rekla je Marija za „Alo!“.

Pročitajte još:

 

 

 

Komentari (1)

Sasa

11.02.2018 08:41

Ziva istina u glavnom povracamo i muka nam je...