Što na um, to na drum: Sergej Trifunović
Dalibor Danilović
Što na um, to na drum: Sergej Trifunović
Sergej Trifunović, Foto: Dalibor Danilović

Glumac je nasrnuo na Brajovića koji se u ovom komadu oprobao kao reditelj. Njega je nerviralo to što Voja nije bio siguran u svoje rediteljske odluke i zato je insistirao da igraju kao da nisu na probi, već kao da su izašli pred publiku.

Zbog fajta otišli na sud!

U Narodnom pozorištu pre pet godina došlo je do fizičkog obračuna između Ivana Bekjareva i Tanasija Uzunovića. Glumački doajeni potukli su se na prijemu posle predstave "Karolina Nojber". Deblji kraj tada je izvukao Bekjarev, a morala je da interveniše i policija. Okršaj je nastavljen i na sudu koji još nije doneo odluku.

 

Krenuo je da se fizički obračuna s njim, a incident je sprečio Dušan Kovačević, direktor Zvezdara teatra, koji je prisustvovao probi.

"Kad je video da će doći do tuče, Dušan je odmah uleteo na scenu da smiri Sergeja, koji je revoltiran nasrtao na Voju. Nakon intervencije Kovačevića, obojica su se smirili. Posle toga su se izmirili i nastavili s radom kao da se ništa nije dogodilo", kaže izvor blizak glumcima i dodaje da su srčane prepirke, koje su na granici fizičkog obračuna česte među umetnicima.

"Na probama često dolazi do nesporazuma između reditelja i glumaca, a kod žena bude i suza".

Dušan Kovačević je potvrdio da je došlo do nemilih scena:

Oni su se međusobno razdvajali. Kad su dva tako snažna glumca u ringu s mnogo nokauta, naravno da je bilo sukoba oko toga u kom pravcu treba da ide predstava", rekao je Kovačević.

Voja Brajović
Voja Brajović, Foto: M. Mitrović

 

 

 

Komentari (5)

Seka

08.02.2016 23:10

Totalni negativac ovaj Setrgej.

sve

08.02.2016 23:19

Voja više ne liči na sebe, deluje nekako zbunjeno, Sergej, težak neki čovek.

Dragan

08.02.2016 23:33

Hahahahahahaah ,, dva snazna glumca,, hahahahahahahaha.. taj sergej se nikada ne moze porediti sa Vojom pa da glumi jos 100 godina.

gaga vuk

09.02.2016 07:49

Pa dobio je Sergej batine u Novom sadu kad se blago receno bezobrazno ponasao, kad ostane bez posla onda ce da vidi kolika je zvezda

Goran

09.02.2016 08:56

Glumci mi se gade od 90ih na ovamo. Samo kukaju i kenj... da nemaju dinara, da im je pretesko, a onda Dusan Kovacevic zivi na Dedinju, cerkica snima neke sumanute CDove za PGP RTS, a Trifunovic i Brajovic se ne skidaju sa raznih scena, uskoro i iz rerne i frizidera ima da vire. Sve se desava zato sto glumacka mafija, poput sportskog novinarstva na primer, nije ni dotaknuta posle petog oktobra. Znate i sami da se jedni te isti glumci i glumice pojavljuju u filmovima, reklamama, kao voditelji...