Žiri Pinkovih zvezdica na okupu
Instagram/cetkovics
Žiri Pinkovih zvezdica na okupu

Instagram/cetkovics

Žiri Pinkovih zvezdica na okupu, Foto: Instagram/cetkovics

Kada je pre nekoliko godina dobio ponudu da bude član žirija u ovom takmičenju, Sergej je bez razmišljanja odbio jer, kako kaže, nije bio spreman za to. Nešto se, u međuvremenu, promenilo.

- Nisam tip koji voli dugo da boravi pred kamerama, ali kupila su me deca koja imaju mnogo talenta. Želim da uživaju u takmičenju, a ne da im budem španska inkvizicija. Trudim se da im ulepšam boravak na sceni, uputim par lepih i korisnih saveta i prenesem svoja iskustva. U međuvremenu, dok traju snimanja, saznamo i da je neki roditelj rekao nešto ružno svom detetu i da je vikao na njega - nisam tome prisustvovao, ali čuo sam da se dešavalo.

Zato mi je drago što produkcija na mesečnom nivou ima sastanke sa roditeljima, gde im govori da to ne rade svojoj deci. I posle toliko godina na sceni, uvek imam tremu i neke stvari doživljavam i preživljavam na određen način, a mogu misliti kako je deci od pet, sedam ili deset godina. Ima i onih za koje sam sto posto siguran da su rođeni za taj posao jer se toliko dobro ponašaju na sceni, iako je to njihov prvi nastup pred tolikim auditorijumom - objasnio je Ćetković.

Komentari (1)

Ruzicasti pakao-decje odeljenje

15.10.2016 20:58

Ponuda koja se ne odbija,a?Svoje devojcice bi pustio u tu sramnu arenu?Jasno je i tebi kao i mnogima da to jadno maltretitanje dece je americka sargarepa na stapu za decu i nerazumne roditelje,i da im na kraju cele price ostaje samo stap!I to mnogima za ceo zivot!Ali,pare su pare.