Nataša Bekvalac
Promo
Nataša Bekvalac

Promo

Nataša, svaka čast, Foto: Promo

NATAŠA BEKVALAC

Ocena 5

Novosadska Barbika prošle nedelje se pojavila na jednoj tematskoj žurki u Beogradu i apsolutno zasenile sve prisutne. Haljina ukrašena svetlucavim detaljima, metalik cipele i ogrnut mantilić sivkaste boje na Nati su izgledali apsolutno senzacionalno. Svaka čast!

Sofija Milošević

Promo

Sofija Milošević, Foto: Promo

SOFIJA MILOŠEVIĆ

Ocena 4

Lepa manekenka uvek prati trendove i na njoj redovno možemo da vidimo komade koji su po poslednjoj modi. Kožna jakna sa šnirevima i militari čizme na pertlanje su apsolutni must have ove jeseni, ali dužina Sofijine haljine nam baš bode oči. Midi model do ispod kolena mnogo bi se bolje uklopio. Što se crvene torbice tiče, razbila je monotoniju i nama se baš dopada.

Katarina Grujić

Promo

Katarina Grujić, Foto: Društvene mreže

KATARINA GRUJIĆ

Ocena 3

Od domaćih pevačica navikli smo da u svakoj prilici pokazuju svoje atribute, ali neka pravila moraju da se ispoštuju. Uz bele uske pantalone mnogo bolje bi išla neka šira i elegantnija bluza od ove preuske, koja je jedva zadržala Kaćin bujni dekolte. Lančići na pantalonama su potpuni višak, dok za cipele nemamo veće zamerke.

Kaja Ostojić

Promo

Kaja Ostojić, Foto: Promo

KAJA OSTOJIĆ

Ocena 2

Kaja je izvukla krzneni okovratnik i uparila ga sa tankim, crvenim trenčem - prva greška! Uz to je ponela srebrnu torbicu koja se ni sa čim ne slaže. Dugačke, tamnocrvene čizme su odlične, ali uz ovu kombinaciju - katastrofa. Kajo, manje je više!

Indi Aradinović

Promo

Indi Aradinović, Foto: Promo

INDI ARADINOVIĆ

Ocena 1

Indi je verovatno negde načula da dugački kardigani i tanki kaputići odlično idu uz haljine i štikle, ali na svom primeru to nije dobro primenila. Zlatna haljina sa rupicama na dnu i dekolteu nije bila dobar izbor, pogotovu uz ovaj sivi, pomalo sportski kardigan. Sandale možda i mogu da prođu, ali kada pogledamo celokupan stajling, ipak ima previše grešaka.