Semir i Sanela Džanković
Instagram/dzankovicsemir
Semir i Sanela Džanković
Semir i Sanela Džanković, Foto: Instagram/dzankovicsemir

Džanković je pevao hitove svojih kolega i pravio odličnu atmosferu sve dok mu nije prišao momak koji je bio pod uticajem alkohola i naručio pesmu.

- Kad mu je Semir rekao da sačeka svoj red, mladić je počeo da mu preti i vuče ga za rukav. Naredio mu je da mora da mu peva jer je on jako bitan čovek, međutim, to kod pevača nije upalilo. Osim što ga je odbio, Semir mu je naglasio da ga zabole ona stvar za njega i tu je nastala opšta frka. Došlo je do komešanja i Semir je tog mladića gurnuo s bine. Tada se umešalo obezbeđenje i policija - ispričao je izvor Kurira.

- Počeo je da se breca i da mi govori „znaš li ti ko sam ja“, pa sam ga opsovao i odgurnuo. Došlo je do sukoba, ali brzo se sve rešilo - kazao je Džanković.

Komentari (1)

mima

07.02.2016 01:17

Ocigledno da uspesni nastupi u proteklom periodu nisu bili dovoljan povod da bi se pisalo ovo se cekalo.Obezbedjenje je placeno da kontrolise pijane goste i ne dozvoli da dodje do takve situacije(sta je on trazio na bini).Semire sve pohvale za izuzetan glas i harizmu ali moraces da produzis malo taj fitilj i prepustis ovakve stvari drugima(srcan si i pravican i to je ok ali malo vise tolerancije dok nastupas) ne treba ti to