Marko Selaković sa čelnim ljudima Crvene zvezde i „Aldžazire“
promo
Marko Selaković sa čelnim ljudima Crvene zvezde i „Aldžazire“

promo

Marko Selaković sa čelnim ljudima Crvene zvezde i „Aldžazire“, Foto: promo

Selakovića, koji je član upravnog odbora Međunarodne asocijacije biznis komunikatora za region Srednjeg istoka, preporučuju odlične veze u arapskom svetu, ali i dobro poznavanje situacije u tom regionu.

- Selakovića, između ostalog, preporučuje to što ima izuzetnu mrežu kontakata i u Dubaiju i u Abu Dabiju, a u direktnom je kontaktu sa brojnim donosiocima odluka u Emiratima, kao i u ključnim kompanijama koje trenutno investiraju u Srbiji. Verujemo da bi mogao posredovati i u privlačenju novih investicija - kaže naš sagovornik. On podseća i da je Selaković direktno zaslužan za sklapanje sporazuma između Crvene zvezde i Al Džazire, najvećeg sportskog kluba u UAE.

Marko Selaković

promo

Marko Selaković, Foto: promo

- Selaković je vrlo aktivan u srpskoj zajednici, učestvovao je i u organizaciji dočeka srpskih sportista u Dubaiju pri povratku sa Olimpijskih igara - dodaje on.

Sam Marko Selaković juče nije želeo ni da potvrdi ni da demantuje naša saznanja.

- Zvanične razgovore o takvom angažmanu još nisam ni sa kim imao. Nezvanične informacije ne bih da komentarišem - kratko je poručio Selaković za „Alo!“.

Zanimljivo je i da je on upravo ovih dana u poseti Beogradu, iako već godinu dana živi i radi u Emiratima. Selaković trenutno radi na rukovodećoj poziciji na American University in the Emirates, jednom od najprestižnijih univerziteta u arapskom svetu.

Ambasadom Srbije u UAE trenutno rukovodi otpravnik poslova Miloš Perišić, a ambasadorsko mesto je već godinama upražnjeno.

Rođo, i ja sam neraspoređen: Nikola Selaković

M. Metlaš

Rođo, i ja sam neraspoređen: Nikola Selaković, Foto: M. Metlaš

 

Jake rođačke veze

Zanimljivo je i da je Marko Selaković u bliskom srodstvu sa donedavnim ministrom pravde Nikolom Selakovićem. Naime, Nikola je, iako mlađi od njega, Markov stric! Nikolin deda i Markov pradeda bili su rođena braća. Što se tiče Nikole, iako je otišao iz Vlade, u javnosti se spekuliše da ga premijer Vučić sprema za novu, veoma važnu državnu funkciju.

Save

Komentari (8)

sarenko

30.09.2016 12:32

KONACNO!

milan jovanovic

30.09.2016 13:50

@sarenko - koliko je onaj slepac M.Perisic unazadio ugled Srbije u UAE tesko da ce ga i oba Selakovica vratiti na dostojan nivo. bahat, nevaspitan, neljubazan, bezobrazan, sve ono sto neko ko je nacelu ambasade ne bi smeo da bude. ne poznajem ikoga od nasih u UAE da ima bilo sta lepo da kaze o njemu, a oni ga drze da sefuje vec duze vreme.

konobar

30.09.2016 14:05

Ne razumem se mnogo u te duznosti, ali slozio bih se sa Milanom, ako je mislio na onog u ambasadi sto je umislio da je Bog licno. Pa njemu ne bih dao ni dve ovce da cuva

nedjo

30.09.2016 14:24

sve sami experti,a od brata i konj onomad okretao glavu...

pozdrav iz Toronta

30.09.2016 15:02

Treba samo da vidite konzula u Torontu ; takva bahatost, nevaspitanje ...E ako su svi takvi, jadna nam majka

khan

30.09.2016 17:50

Dobra vest. Treba nam neko sa iskustvom u UAE. Marko je odlican izbor, ekspert za komunikacije.

Marijana

30.09.2016 18:48

Svakako je bolje rešenje od Perišića i njemu sličnih, koji trenutno žare i pale, a Srbi u Emiratima i država Srbija nemaju nikakvu korist od njih.

Marija

03.10.2016 19:01

I trebalo bi da postave ambasadora sto pre jer se Perisic ponasa toliko bahato i nevaspitano da mora neko da ga dovede u red konacno. Nikada vise u nasu ambasadu ja krociti necu dok god je on tamo! I nisam jedina, ima jos nasih ljudi ali i lokalaca koji imaju najlosije moguce misljenje o doticnom.