Igračica
profimedia
Neodoljiva Žizel glumiće čuvenu „Devojku iz Ipaneme“

profimedia

Neodoljiva Žizel glumiće čuvenu „Devojku iz Ipaneme“, Foto: profimedia

Domaćin 31. letnjih olimpijskih igara koje u Riju počinju za svega 11 dana, planiraju da za svečanu ceremoniju otvaranja angažuju najbolje i najlepše što imaju.

Supermodel Žizel biće jedna od zvezda večeri tog 5. avgusta na „Marakani” i uz nju će biti najavljene “najseksi Igre ikada”.
Ova 35-godišnja manekenka i dalje važi za jednu od najpoželjnijih žena na svetu, dok će je u TV prenosu ovog puta preko milijardu gledalaca upoznati kao čuvenu „Devojku iz Ipaneme“, pesmu koja je od 1965. proslavila popularni brazilski muzički džez pravac bosa nova.

18+
Klikni da vidiš sliku
Polugole igračice sambe spremne su da zapale masu na „Marakani“

profimedia

Polugole igračice sambe spremne su da zapale masu na „Marakani“, Foto: profimedia

I najstrože čuvana tajna je provaljena, ali smo to svi mogli da očekujemo i da priželjkujemo, tek, olimpijski plamen upaliće fudbalski bog - Pele.

Kroz program evolucije naroda Brazila, „Marakanom” će na otvaranju, osim sportista, prodefilovati 6.000 oskudno obučenih plesača i plesačica, isto onako kako svake godine u ritmu sambe pale masu na najčuvenijem karnevalu u Riju.

Igračica

profimedia

Igračica, Foto: profimedia

- U nezaboravnom tročasovnom programu na pozornici će se smenjivati veliki broj polugolih igračica sambe, čiji su kostimi napravljeni tako da otkriju što je više moguće. U Brazilu se žensko telo slavi kao nigde drugo na svetu - s ponosom najavljuju organizatori.
Spremite se, biće pakleno vruće!

Fudbalski bog Pele  označiće početak Igara u Riju

profimedia

Fudbalski bog Pele označiće početak Igara u Riju , Foto: profimedia

 

Pokušaj krađe olimpijske baklje!

Vojska i policija suočavaju se sa bezbednosnim problemima uoči početka Olimpijskih igara. U gradu Guaruljosu, u državi Sao Paulo, desio se incident pošto je jedan čovek pokušao da ukrade olimpijsku baklju na njenom proputovanju kroz Brazil. Tokom etape duge 40 kilometara muškarac je pokušao da probije kordon policije, ali je sprečen u tome i odmah je uhapšen. Olimpijska baklja će narednih nekoliko dana biti u Sao Paulu, a u Rio de Žaneiro stiže 4. avgusta uoči ceremonije otvaranja Olimpijskih igara.