I bez  šminke ostavlja  bez daha
Zoran Ilić
Nataša Bekvalac

Zoran Ilić

Nataša Bekvalac, Foto: Zoran Ilić

Međutim, njenom skrivanju je došao kraj kada je ekipa „Alo!” saznala u kom je hotelu odsela i uspela da je fotografiše na bazenu kako sa drugaricom uživa između nastupa.

Prvo nam nije bilo jasno zašto seksi Nata krije svoje telo kada izgleda bolje nego ikad, ali da ne izlazi na plažu, u to smo se uverili višednevnim čekanjem ispred hotela. Budući da nam je na kraju pošlo za rukom da je uslikamo, bilo je vredno čekanja.

„Skači, skači...zaigraj u ritmu tom“: Nataša sa prijateljicom

Zoran Ilić

„Skači, skači...zaigraj u ritmu tom“: Nataša sa prijateljicom, Foto: Zoran Ilić

Nakon što je održala dva spektakularna koncerta u Budvi i Herceg Novom, gde se za svaki pojedinačno tražila karta više, a provod nije prestajao do zore, Nataša je odlučila da se osami. Očigledno da njoj nije potrebno more, plaža i gomila ljudi oko sebe da bi se dobro provela, jer sve to i mnogo više postiže u društvu prijateljice.

Nataša Bekvalac

Zoran Ilić

Nataša Bekvalac, Foto: Zoran Ilić

Nataša je u spa-centar luksuznog hotela u Bečićima došla u popodnevnim satima sa drugaricom, kada je većina gostiju bila na plaži. To nam je otežalo situaciju da je uslikamo, ali kako nas nije očekivala na ovom mestu, nije obraćala pažnju. U trenutku kada je svukla bade-mantil i ostala u bikiniju bilo nam je jasno za šta je sve uskratila muške pogleda na plaži. Iako radi punom parom, Bekvalčeva očigledno nalazi vremena za teretanu, jer njeno izvajano telo govori više od reči.

Posle brčkanja  otišle su na  masažu

Zoran Ilić

Posle brčkanja otišle su na masažu, Foto: Zoran Ilić

Poput morske sirene Nataša je uskočila u bazen, dok su se pločice na njenom stomaku ocrtavale pri svakom pokretu. I bez šminke ova novosadaska barbika je ostavljala bez daha, dok је za razliku od pojedinih koleginica koje ni u vodu ne idu bez asesoara ili mejkapa ona bila potpuno prirodna sa kosom neobavezno vezanom u punđu.

I bez  šminke ostavlja  bez daha

Zoran Ilić

I bez šminke ostavlja bez daha, Foto: Zoran Ilić

Nakon opuštanja i ćaskanja kraj bazena brineta i plavuša su peškirima umotale kosu, navukle bade-mantile i otišle na ručak, a kasnije i na masažu, gde nam je već pristup bio zabranjen. Kako saznjamo, njihov veseli trio čini i Natašina sestra Kristina, ali je ovo popodne očigledno provela u sobi.

Komentari (3)

Jaa

25.07.2016 20:20

Mnogo je dobra riba...sa godinama sve bolja....zategnuta guza i grudi za 10

Peki

25.07.2016 21:30

@Jaa - Ona bese udata?

Milja

25.07.2016 22:42

Nata nije granata, Nata je atomska bombetina! :D