Seksi baka Žaklina
instagram/@realfashionist
Seksi baka Žaklina

instagram/@realfashionist

Seksi baka Žaklina, Foto: instagram/@realfashionist

Seksi baku na Instagramu prati 160 hiljada ljudi, a svaka njena nova objava izaziva oduševljenje jer joj je modni ukus izuzetan. Žaklina je modna blogerka, a za svoj stil kaže da je to mešavina najboljih stilova koje je pokupila iz Poljske, Švicarske i Francuske u doba kada je živela tamo.

Seksi baka Žaklina

instagram/@realfashionist

Seksi baka Žaklina, Foto: instagram/@realfashionist

Žaklina je baka dvema devojčicama, čija je mama njena 28-godišnja kći, pa je stoga haštag na svakoj nenoj fotografiji #grandmotherwholovesfashion, odnosno "baka koja obožava modu". Britanski "Dejli mejl" piše da je Žaklina puna pozitivne energije koju prenosi na svoje prijatelje, iako je njen sin Stefan poginuo na Badnji dan u Beogradu, pa se ona s čitavom situacijom jako dobro nosi.

Seksi baka Žaklina

instagram/@realfashionist

Seksi baka Žaklina, Foto: instagram/@realfashionist

"Moj glavni cilj je da potaknem žene da probude svoju divlju stranu", naglasila je ova prelepa baka, a izgleda da u tome i uspeva, budući da broj žena koje je prate na društvenim mrežama iz dana u dan intenzivno raste.

Komentari (8)

Aleksandar

25.03.2017 19:29

A baka radi za Aldi, Lidl ili u shoping molovima Neuhauserstrasse, Kaufingerstrasse. Ma daj smesni ste, neki dekica mirise cvece odozdo, da bi blogerka imala ovo sve. Cuj blogerka, to se uci u zanatskoj skoli.

Lysa Kl.

25.03.2017 21:23

@Aleksandar - Pa nije dekica,ali jeste (multi)milioner ;) Jbg,imajuci u vidu da takvi finansiraju klinkice od 18god.ova "baka" jeste zapravo uspesna!

mira

25.03.2017 23:09

Kako li izgleda kada se umije,posle silnih plasticnih intervencija.I ona baba sa E americke TV je izgledala kao da ima 50 godina ,a imala je 80 pre smrti.Zategnuta i botoksirana ,samo tako.Ovde se ne radi o ljubomori,vec o zavisnosti od plasticnih intervencija.Svako ima pravo da radi sta hoce,ali ovo postaje dosadno i neukusno.

angela

26.03.2017 19:45

@mira - Prvo ne smatram da je zena od 47 godina baba. Ako je i imala neke zahvate to me ne cudi, cudi me za one Koje imaju 20 godina tako da ti neznas sta j...s vazno je da ima 20.

Paja

26.03.2017 09:04

Ako je ovo da zapali internet onda bolje da postanem homoseksualac. Kakve sam ja cice video (neke i upoznao), uglavnom strankinje po plazama. Prirodne, zategnute, ali od plivanja i rekreacije, a opet snazne, zdrave i rumene sa divnim osmehom i kosom. Izgleda da je kilo sminke i neka mrsavost ili dzigljavost postala sinonim za lepotu. Uvek bi mi privlacnija bila zena gradje poput Klaudije Sifer nego zena ovakvog tipa.

sava

26.03.2017 11:06

Ono kad se od rođenja sponzorusa pa takvu i facu imaš.

srboljub patrijanić

26.03.2017 12:48

Kad imaš više od 40 a želiš izgledati seksi, još nisi odrasla ili si neiseksana.Sa 40 razuman, se hvali razumom, porodicom i potomstvom a starlete uvek ostaju u izlogu.

XXL

26.03.2017 14:39

Ne znam ali viđao sam žene tih godina koje dijetom i izgladnelošću žele da ostave utisak mladosti i lepote - al' ne ide. Ruke, vrat i premršave noge odaju godine sa utiskom - da nešto nije u redu.