Seks ljubav strast krevet orgazam ljubav zavođenje
Shutterstock
Seks ljubav strast krevet orgazam ljubav zavođenje

Shutterstock

ilustracija, Foto: Shutterstock

Šest žena priznalo je da su prevarile svoje muževe, ali i da ne osećaju krivicu zbog toga. Neke od njih su bile usamljene ili željne uzbuđenja, ali bilo je i onih koje su u preljubi videle jedini način da spasu svoj brak.

Ovo su njihove ispovesti:

"Udala sam se premlada"

Jedna 34-godišnjakinja kaže da se udala za osobu koju nije volela s 24 godine. Porodica, kao i prijatelji, pritiskali su je da se usredsredi na brak, a ne na karijeru, uveravajući je da su se sve njene prijateljice već udale.

"Naš brak je propao na samom početku, a mi smo bili zajedno ne znajući šta da radimo. Nakon tri godine upoznala sam nekoga na poslu i imali smo aferu. Moj suprug je saznao i to je bio okidač da shvatimo da je bolje da živimo jedno bez drugog", ispričala je Šeri D. (34).

"Nisam bila zaljubljena"

"Ne žalim što sam varala jer nisam volela tu osobu. Spavala sam s tipom kog sam upoznala jedne noći u klubu u Majamiju kada sam slavila rođendan prijateljice. Za mene to nije bilo ništa veliko bez emocija, samo seks", priznaje Rakel D. (31).

U braku je, kaže, četiri godine i stvarno voli supruga. Ne planira da mu kaže jer ne želi da uništi njihov brak.

"Želela sam osvetu"

Lusijana F. (41) veruje u onu izreku "Sve se vraća, sve se plaća".

"Otkrila sam da me muž vara, pa sam i ja njega prevarila. Htela sam da ga povredim zato što je i on mene povredio. Kada je moj muž saznao za prevaru bio je šokiran. Videla sam ga kako plače, ali sam se osećala dobro jer sam mu vratila za bol koji je on meni naneo", kaže Lusijana.

Na kraju se taj brak završio razvodom.

"Bila mi je potrebna terapija"

Erin D. (31) je ispričala svoju priču.

"Muž i ja nismo spavali dve godine. Bio mi je potreban sam seks i spavala sam sa strancem. Varanje mi je pomoglo da shvatim da nešto treba učiniti sa našim seksualnim životom. Nikada nisam mužu rekla o aferi, već samo da je vreme da odemo na terapiju za parove i uvidimo gde su problemi. Nakon toga isprobali smo nove stvari u krevetu. Naš odnos nikada nije bio jači. Nije mi žao što sam ga prevarila jer sam morala to da učinim zbog nas".

"Bilo mi je dosadno"

Šarlin V. (45): "Bila sam samo dosadna domaćica, nezadovoljna svojim životom. Moj suprug me ignorisao i nikada mi nije govorio da sam lepa. Završilo se tako što sam se upustila u vezu s muškarcem iz komšiluka koji se nedavno razveo. To je bila moja avanatura i zbog nje sam se osećala dobro. Znao je da imam muža, ali nije ga bilo briga. Hteo je devojku bez obaveza. Kada je moj muž naišao na nas jedno popodne odmah je zatražio razvod i ja sam se s tim složila".

"Želela sam uzbuđenje"

Debi L. (28) kaže da ne znate kako se žena oseća kada je jedini muškarac s kojim je spavala njen muž.

"Spavanje s drugima otvorilo mi je oči šta sve može da se radi u krevetu. Imala sam dve afere u istoj godini. Jedan je bio trener iz moje teretane i sve je završilo kada je otišao. Drugi put se afera dogodila dva meseca nakon toga, samo smo završili u krevetu. Prestalo je kada sam izgubila interesovanje. Moj muž još uvek ne zna ništa o tome", ispričala je Debi.

Komentari (10)

stiw

12.03.2018 13:09

i ja peglam moju komsinicu... udata starija od mene 10 god. ali se udara kao nevreme...jos profesorica

Ebac

12.03.2018 15:07

@stiw - Alal ti vera!

Marija

13.03.2018 06:16

@stiw - Peglas? Bravo, koje emocije. Ljudi bi trebalo da vode ljubav, za to su potrebna osecanja.

Pera Detlic

13.03.2018 12:17

@stiw - Mali mi ima keca iz matematike mozes li da sredis kod profesorice dvojku.

моша

12.03.2018 13:22

Vala ceo zivot imati seks samo s jednom osobom je bez veze!Ne treba javno ali po koja avantura je prava stvar za oba supruznika.

Rex

12.03.2018 17:10

@моша - Jeste, u pravu si. Neka ti se žena sexa malo i sa drugima, pa da tii deca budu od raznih muškaraca.

Darko

12.03.2018 13:33

Zivite i pustite druge da zive ako to iz bilo kog razloga ne umete sklonite se i ne smetajte drugima koji umeju da zive .

Alonso

12.03.2018 17:07

@Darko - Da, skloni se, i pusti tvoju ženu da živi. Sa tvojim drugom, kumom, komšijom, kolegom....Samo je ti pusti da živi.

Nada

13.03.2018 08:44

Ja sam samo jednom prevarila muza, sa majstorima koji su dosli da nam instaliraju klima-uredjaj, njih dvojica mladi, zgodni, muz na putu, i eto desilo se nekako. Valjda neka radoznlost. Muz nista ne zna o tome, ta dva momka vise nisam nikad videla, tako da srecom nije bilo problema u braku.

Pera Detlic

13.03.2018 12:13

Otkrila sam da me muž vara, pa sam i ja njega prevarila....Ako si, sad ste 1:1...