Seks ljubav strast krevet orgazam ljubav zavođenje
Shutterstock
Seks ljubav strast krevet orgazam ljubav zavođenje

Shutterstock

Seks, Foto: Shutterstock

„Zašto dečka oralno ne zadovoljavam? Zato jer to smatram odvratnim, vrlo jednostavno. Volim ga i rado se seksam se njim – ali neću staviti njegov penis u usta, jer mi je to grozno. A zašto bih za vreme seksa morala da radim nešto što mi se ne sviđa? Da ipak to uradim, njemu za ljubav, verujem da bi primetio kako mi to uopšte nije zabavno – a to onda ne može biti ni zabavno, a ni uzbudljivo za njega.

Znam da su ga cure u prethodnim vezama zadovoljavale oralno i da to obožava. Često smo razgovarali o tome. Ali, objasnila sam mu da mi je to odvratno, a on smatra da je to sasvim OK. 'Normalno' se seksamo – i da, on mene oralno zadovoljava. Ali, to ne znači da moram da se revanširam.

Često me pitaju prijateljice – s kojima razgovaram o toj temi – da li se bojim da će možda moj dečko potražiti oralno zadovovoljavanje negde drugo? Naravno da sam već o tome razmišljala. Ali, poznajem ga i volim ga i znam da to ne bi uradio. A ako baš ne može nikako bez toga, onda ću ja platiti 'profesionalku' da mu to priušti. I o tome smo pričali. Meni bi to bilo u redu – jer znam da osećanja nisu u igri.

Smatram da ni jedna žena ne treba da radi u krevetu ono što ne želi – samo da udovolji partneru. A to važi i za oralni seks. Dok god igramo s otvorenim kartama i drugi zna u što se upušta, to je OK. A ako muškarac zbog takve stvari prekine vezu, onda ovako i onako nije 'onaj pravi'!“

Komentari (5)

Zo

30.04.2018 15:46

Svaka cast devojko. Posle oralnog seska sutra treba da poljubis svoje dete, oca majku. Hvala bogu da ima jos normalnih i pametnih devojaka.

VladimirR

30.04.2018 22:32

@Zo - Ne dajem joj ni u ruke da uzme! Posle treba da mi mesi štrudlu i da mi presedne obrok kada pomislim gde su joj sve ruke bile.

Lala

01.05.2018 09:57

@Zo - Ala ću da joj zahebavam celu familiju s kojima se bude ljubila moja draga.

*l*

30.04.2018 16:27

K'o da sam ja pisala tekst.

Sanja

30.04.2018 17:04

Ja sam sa svojim dragim 15 godina i sasvim mi je normalno da ga ljubim svuda po telu. Sve njegovo je moje, ali ono sto ne zelim, to i ne radim. Tako treba svako da se ponasa.