Parovi
screenshot Youtube
Vesna Rivas

Promo

Vesna Rivas, Foto: Promo

Ono što je ispričala Vesna Rivas ostavila je mnoge bez teksta.

Vesna se prisetila šokantne noći iz prošle sezone "Parova".

Ona je svojoj komšinici Zagi ispričala detalje vezane za jedan događaj iz rijalitija:

- Ja se nadam da taj klip ne postoji na Jutjubu. Oko šest sati bilo je seksa u šest kreveta. Osećala sam se kao da me je neko ubacio u paranoju ili u košmar. Navukla sam strah, majke mi - rekla je Vesna.

Komentari (2)

branko1

05.10.2017 11:44

Sada sam konačn siguran.Sve te rijaliti programe forsiraju i finansiraju "borci"za legalizaciju prostitucije,jer su se i "Zadruga" i "Parovi"pretvorili u javne kuće,sa najogavnijim prostitutkama i ološima iz naše zemlje i okoline.To što se tu dešava liči na horror i kosi se sa normalnim načinom življenja i komuniciranja u iole normalnoj okolini i sa normalnim ljudima.Svaka "cast"i državnim organima koji kontrolišu dešavanja u našim medijima ( RRA).Sve to im se u kućama dešavalo,da bog da

momazver

06.10.2017 08:22

@branko1 - Pa šta misliš zašto ništa ne preduzimaju?Zašto misliš da se u njihovim ,kućama TO već ne dešava?/Da im je bog već dao./Zašto ne pomisliš da su navikli,oguglali na to. Da im je to normalno..ko dobar dan.Oni su stekli uslovni reflex da je TO normalno. Sada ga nama upucavaju u glavu. Na svu sreću daljinac mi je uvek blizu ruke kad gledam TV.