Ljubav Seks
Shutterstock
Andrej Ilić i Đorđe Trbović

Promo

Andrej Ilić i Đorđe Trbović, Foto: Promo

Naime, “IDJ produkcija” sa vlasnikom Andrejom Ilićem na čelu planira da emituje rijaliti sa eksplicitnim seksualnim sadržajem!

- U pitanju je šou koji će ličiti na popularni američki rijaliti “Džersi šor”. Andrej ne želi poznate ličnosti ili one koje su već učestvovale u rijalitijima. Olakšavajuća okolnost je to što IDJ nema nacionalnu frekvenciju, već se prikazuje u okviru kablovske mreže, te stoga nema granice što se emitovanja i eksplicitnih sadržaja tiče.

Gledaoci iz Srbije koji su imali priliku da prate “Džersi šor” na MTV-u znaju da je u takvim programima sve dozvoljeno. Planiraju da u programu bude svega šest do osam osoba, muškaraca i žena, koji će biti spremni da otkriju svoju intimu - kaže naš izvor i dodaje da možemo očekivati svašta.

- Iako se planira da učesnici borave u velikoj kući, čiju lokaciju još nisu odredili, produkcija će se fokusirati na noćni provod, alkoholisanje, ali svakako najviše na ljubavni i seksualni život ovih ljudi. Pošto će ukućani morati da nađu posao, imaće interakciju sa spoljašnim svetom, a takođe će moći da dovedu kući koga god budu želeli, s tim što će boravak u spoljnom svetu biti ograničen na jednu noć. Tu je opet cilj izvući maksimum iz pijanih noći i staviti akcenat na bludne radnje i kontroverze, kojih će sigurno biti - zaključuje naš sagovornik.


Pročitajte još:

Komentari (7)

Srbija

11.09.2017 07:44

zemlja prostitucije i nemorala!

Bane

11.09.2017 08:27

@Srbija - Strasno ! I to deca da nam gledaju? Najgora zemlja na svetu! Sex droga prostitucija ubistva samoubistva ...sta je sledece ? Rialiti uzivo ubijanja?

Džersi šor

11.09.2017 09:02

@Srbija - je americki koncept rijalitija. Tako da ne lupetaj. Godinama se prokazivao na MTV-ju. Izadji iz svog sela ili bar uvedi kablovsku televiziju.

Gagi

11.09.2017 21:41

@Srbija - Tako je,ubistva uzivo su poslednja varijanta rijalitija!

nedjo

11.09.2017 17:42

gde da se prijavim sa moju milisavku?

Već viđeno

11.09.2017 17:58

Pa, mala je tu razlika između ovog rialitija i Parova, a i Zadruga im ozbiljno konkuriše.

Ima

12.09.2017 00:05

li necim pametnijim Andrej Ilic da se bavi nego da uvodi orgije i nemoral na tv? Zar je to domet u zivotu i karijeri? Tuzno s obzirom iz kakve je porodice potekao.