Suzana Mančić
Dušan Milenković
Suzana Mančić
Suzana Mančić, Foto: Dušan Milenković

 

Iako je mnogima to bilo čudno, Mančićeva ne krije zadovoljstvo, a otkriva da je seks posle tog tretmana fenomenalan i da će sigurno ponovo svoju vaginu ispirati lekovitom mineralnom vodom.

Simon i Suzana
Simon i Suzana, Foto: Zoran Ilić


- Mom Simi je to dobro, zadovoljan je posle toga. Fantastično nam bude posle orošavanja u krevetu. Prezadovoljan je Simica, i to je bitno. Nisam skoro bila, ali ću ponovo ići u Vrnjačku banju na to. Sve ljude koje zanima kako to izgleda, neka odu i probaju. Vrlo je prijatan sam proces i nije nikakva mudrost. Žena se apsolutno dobro oseća posle toga i progleda kao mače. Progleda od miline - rekla je Suzana za „Alo!“. Ovom prilikom, voditeljka je otkrila da zajedno sa izabranikom Simonom Ocomokosom u porodičnom domu organizuje privatne proslave na kojima se društvo provodi do jutra.

Suzanina ćerka i zet se krili od fotoreportera
Suzanina ćerka i zet se krili od fotoreportera, Foto: Dušan Milenković


- Simon i ja veoma često pravimo proslave kod mene u stanu. Sutra uveče organizujemo jednu veliku tresku kod kuće, tako da će on biti u ulozi domaćina. To izgleda fenomenalno, muzika, pevanje i igranje. Naravno da popijemo malo. Ali obično znamo granicu, a kod mene se i uvek dobro jede, jer kuvam fantastično. Svi se vesele - ističe voditeljka. Mančićeva je planirala da ode u penziju, ali se zbog jednog projekta predomislila.


- Iskreno, razmišljala sam da se penzionišem i odem sa javne scene, ali đavo mi ne da mira. Uvek u životu treba imati nove izazove. Započela sam novu emisiju na „KCN televiziji“ koja nosi naziv „Suzanin izbor“ - objašnjava Suzana, koja kaže da bi volela da se nađe u ulozi bake, s obzirom na to da je njenu ćerku Teodoru Kunić nedavno zaprosio jedan američki biznismen.

Suzanina ćerka i zet
Teodora Kunić sa 30 godina starijim izabranikom, Foto: Dušan Milenković

 

Zeta jedva pustili na promociju

Dok je Suzana primala čestitke od gostiju zbog novog projekta koji sprema, njena ćerka Teodora Kunić imala je problem. Naime, njenog 30 godina starijeg izabranika nisu hteli da puste restoran u kojem se održavala promocija. Nakon kraće rasprave sa obezbeđnjem, on je pušten, ali je sa izabranicom Teodorom celo veče zabranjivao fotoreporterima da ih slikaju. Kada smo upitali Suzanu da li joj smeta što joj ćerka ima 30 godina starijeg verenika, ona poručuje da je za nju to normalno. - Muškarac i treba da bude stariji. Iskrena da budem, ne smeta mi, ali kod mene je uvek bila razlika od pet-šest godina. Sigurna sam da mlada devojka ne može da odoli šarmu zrelog muškarca. Ništa joj nisam rekla i meni to ne smeta. Činjenica je da je ona vrlo mlada, ali i naše majke su se udavale u tim godinama - objasnila je ponosno majka dvadesetjednogodišnje Teodore.

Komentari (11)

REJLOPEZ011

19.12.2015 20:08

Dosta više o orošavanju Suzanine vagine idioti jedni! Sram vas bilo. Fuj !!!!!!!!

milijana

19.12.2015 20:24

Uz put obavezno nek ti orose i mozak. Simica je imao koristi od vagine, a mi gradjani srbije da se resimo tvojih perverznih bljuzgarija a na ivici tvoje sedme decenije zivota.Zar ne vidis da je i rodjene cerke sramota.

alo

19.12.2015 21:56

@milijana - pa cime bi se stampa bavila ako ne bi pisala o jednoj babuskari da bi mi metoli citali i komentarisali a stampa ko stampa radi citanosti pise o babuskari

kosovac

19.12.2015 22:23

@milijana - ja sam mislio da si umrla,,babo orosena u glavi!!!!!Sram te bilo.

XXL

19.12.2015 20:44

Orošavanje ili natapanje k'o stopala kada se sređuju pete - da budu meka.

billy

19.12.2015 20:53

Gurace on jos jedno dvadeset godina. Posle ako bude ziv gledace kako to ona radi sa drugim. Sve zavisi od predbracnog ugovora mozda taj brak i ne traje mnogo.U svakom slucaju dobar poslovni potez a ako joj se jos i dopada duplo zadovoljstvo.

alo

19.12.2015 21:53

@billy - pa ako nisi znao to je babuskara

lela

19.12.2015 23:12

Meni je ovo ispod svakog minimuma! U javnosti pricati ovakve stvari, a i objavljivati u stampi, nije normalno, neukusno i nikog ne zanima. Ona treba da ljulja unuce, tad bi nam bilo simpaticno i normalno!

Branko

19.12.2015 23:16

Bolje da su joj (sto neko napisa)orosili pamet da ne lupeta gluposti.

Dragomir

20.12.2015 08:40

Сви ми маторци који знамо шта је секс после гледања Сузаниног ,,спота,, тврдимо ки да гледамо аматерку која то први пут ради!Јој,па ја незнам јер ово несам радела!Ми,бре,сељаци не дамо да женско бидне одозго.Опљунеш у шаке па женско собалимо ди нам се пружи прилика!Да чекам да ону ствар ,,ороси,, а за то време могао бих три пута да завршим пос'о!Три пута!Ма није ваљда?Ајде,бре,Драгомире не лажи? Фићко је био идеалан.Малечак а девојка нема ди да утекне!У опелу има да је јуриш по кабини?

Dejan

21.12.2015 08:16

Povraća mi se odo ove orošale babe .