Seka Sablić
Emil Čonkić
Kojićeva  odrešila  kesu

Danijel Galić

Kojićeva odrešila kesu, Foto: Danijel Galić

Pored toga što je glumica tražila da glumački talenat pokaže u video-ostvarenju, koje će imati filmski manir i biti odrađeno sa ukusom i merom, ona nije htela da pristane na angažman za tanak honorar.

- Dobro je poznato da su naši glumci sramno malo plaćeni i da moraju pored redovnih angažmana da pristaju i na neke druge opcije. Tako ih vrlo često vidimo u ulozi voditelja, u raznim reklama i video- spotovima. Seka je vrsna glumica i rado glumi gde god je pozovu, ali ukoliko se ispune neki njeni kriterijumi. Najvažnije joj je da to bude adekvatno plaćeno, pa kada je dogovorila visok honorar za Severinin spot, rado se u njemu i pojavila. Kojićeva nije žalila ni evra kako bi našu glumicu ugostila u svom novom spotu, jer pored toga što ceni njen rad, privatno voli da gleda filmove i serije u kojima ona igra. Njena želja je bila da nova pesma i spot budu potpuno drugačiji i da imaju umetničku notu. Uglavnom, da to bude jedna ozbiljna priča, i uspela je u tome - kaže naš izvor.

Seka Sablić

Emil Čonkić

Seka Sablić , Foto: Emil Čonkić

Pozvali smo glumicu da proverimo ovu informaciju, ali ona nije bila u mogućnosti da sa nama porazgovara niti je bila rada da otkriva zarađenu cifru.

- U romingu sam. Ne mogu da pričam. Prijatno - kratko je poručila glumica pre nego što je spustila slušalicu.
Nedavno je Sablićeva ispričala za naš list kakvo je bilo novo poslovno iskustvo i da joj je prijala saradnja sa Kebinom snajkom.

Scena iz spota: Seve i Seka

instagram

Scena iz spota: Seve i Seka, Foto: instagram

- Snimanje je bilo veoma zanimljivo i spot ima značaja, tako da sam rado pristala da učestvujem u ovom projektu - rekla je Seka Sablić.
Podsećamo, Severina je pre nekoliko nedelja predstavila publici novu pesmu „Sekunde“ za koju je snimila spot koji podseća na onaj koji je pre nje snimila planetarno popularna pop pevačica Rijana. Tu se nije zaustavila, već uveliko radi na novoj pesmi i spotu, a njene fanove do kraja godine očekuje i čitav studijski album. U njenom novom projektu je učestvovala i glumačka legenda Seka.

Komentari (4)

Milo za Drago

27.06.2016 14:56

Moje duboko postovanje Seki!Takav glumacki dzin mora adekvatno naplatiti svoj talenat i mislim da je to ok.Otplatice ona Severinin trosak! A, osim toga Seka je Jevrejka, a kod Jevreja nista nema besplatno!

rale

27.06.2016 18:19

@Milo za Drago - Seka je u 8.deceniji života, a zna se da u starosti treba sve manje za jedan svakodnevni život. Ali, ona je izuzetak, Toliku alavost za novcem nisam do sada, u svom poprilično dugom životu, video. Žena bez dostojanstva, snima šund reklame,šund emisije, sund serije...Samo pare, pare, pare...Sramotno, "Pink" joj je postao druga kuzća. A na suprotnoj strani, jedna glumačka i moralna gromada Nebojša Dugalić. Ima ogroman stambeni kredit u švajcarcima i veliku porodicu, otac sa 4-5 dece. I ne bruka se

KUKI

27.06.2016 15:42

pametni kvalitetni geni

icimici

27.06.2016 22:03

Sramota na sta je spala nasa kultura. Umetnici su prinudjeni da rade sve i svasta zbog egzistencije. Da se u ovoj drzavi ulaze dovoljno u kulturu sigurno ne bi bila prinudjena da prihvata takve poslove. Moje misljenje je da je to mala suma obzirom da je u pitanju jedna od najboljih glumica sa dugom karijerom i mnostvom kvalitetnih uloga.