Presrećni:  Seka i Veljko
Promo Andrija Damjanović
Presrećni:  Seka i Veljko

Promo Andrija Damjanović

Presrećni: Seka i Veljko, Foto: Promo Andrija Damjanović

- Neiskren bi bio odgovor da nisam razmišljala o toj temi, ali ipak ne bih da prejudiciram. Što se tiče imena, imamo nekoliko interesantnih imena - iskrena je pevačica, koja dodaje da je srce htelo da joj iskoči iz grudi kada je saznala za srećnu vest.

- Znam da zvuči kao fraza, ali to se zaista ne može opisati. Srce mi je toliko lupalo, da sam mislila da će mi iskočiti iz grudi. Zahvalna sam bogu za sve što mi je podario i često umem da kažem: “Hvala ti, bože, na svemu što si mi poslao” - priča buduća mama za magazin „Hello“. Njen muž je takođe bio uzbuđen i presrećan kada mu je pevačica saopštila da je u drugom stanju.

- Tu radost, taj osmeh i zagrljaj, uz sav trud, nemoguće je opisati. Oboje smo neopisivo srećni, što najbolje znaju svi parovi koji su kroz to prošli. Trudna sam puna tri meseca - objasnila je Aleksićeva.

- Dečja soba malo će sačekati, još je rano za to, nisam se čestito privikla na to da sam trudnica - kaže Seka, koja će da radi do avgusta, a zatim se seli u Beč, gde će se u oktobru poroditi.

- Mislim da ću biti aktivna do avgusta, posle čega ću napraviti pauzu u karijeri kako bih se u potpunosti posvetila bebi. Znam da će moja publika to razumeti. Sada se osećam božanstveno. Osećaj je čudan, ali vrlo lep - priča folk pevačica, koja nikada nije prestala da veruje da će se jednog dana ostvariti kao majka.

- Nikada nisam razmišljala da, uprkos svim naporima i nadljuskoj želji, možda neću moći da imam decu. Molila sam se i verovala. Veljko i ja nikada nismo strahovali da će nam biti uskraćena mogućnost da osetimo lepotu roditeljstva. Često smo pričali o velikoj porodici. Satima smo znali da sedimo u romantičnom ambijentu i da razgovaramo - završava Seka svoju ispovest.

Opuštam se uz tihu muziku!

Pevačica Seka Aleksić, koja je u blagoslovenom stanju, kaže da se opušta uz tihu muziku i svoje kućne ljubimce. - Najlepše mi je kod kuće! Uz tihu muziku, vreme provodim sa svojim kućnim ljubimcima, kojih sada imam deset, čitam knjige, Veljku kuvam omiljena jela. Često odlazim na liturgiju, dok sam vikendom sa svojom publikom, koja mi takođe daje energiju. Retko sam sama, ali kada dođe taj trenutak, volim da obučem trenerku, da se zavalim u fotelju i gledam filmove ili da čitam knjige koje mi drže pažnju. Volim i da sadim cveće, da zalivam zelenilo - kaže Seka.

Komentari (4)

my

29.03.2016 16:31

ne lazi lazete oboje patolosk abolesna zeno usvojices dete

cica

29.03.2016 23:02

Zelim im sve najbolje. Zivo i zdravo dete. Deca koja se cekaju su velike maze. Ljudi koji su puni ljubavi mogu i da usvoje dete. Nije to za svakoga. Sekina muzika mi nije bliska, ali nema nista lepse od pokreta bebe u stomaku. Pogotovo se prvi pamti.

co21

30.03.2016 05:29

Mozda...Janacko Pikiljic...

Dejan

30.03.2016 09:04

Pa neka se zove recimo , Tverkerka , to ti je sada u modi.