Seka Aleksić
Promo
Seka Aleksić

Promo

Seka Aleksić, Foto: Promo

Seka je u najnovijem intervjuu govorila o najradosnijem trenutku u životu koji joj predstoji, kako se oseća kao trudnica, ali i otkrila po čemu će dati ime mališanu koji će s jeseni doći na svet.

- Mislim da ćemo o tome razmišljati u septembru ili oktobru. U svakom slučaju, imamo nekoliko starozavetnih i sva su lepa - rekla je popularna pevačica za magazin "Story", i dodala da će se poroditi u Beču kako bi izbegla medijsku pompu.

Komentari (2)

viktorijanaviki

24.07.2016 14:48

Ajde mu zeno Bozja sjasi sa te male nerodjene kicme,pusti ga prvo da udahne pa onda mu dijeli imena koja hoces.Lijepo si dosadila.Ja ne znam kako te majka nije naucila necemu,ipak si ti dijete sa sela,balkansko,pa ne pretjeruj. Sacekaj da rodis zivo i zdravo, o zeno.Danas toliko autisticne dijece,toliko svega i svacega sto od otrova koje unosimo hranom,posljedice bombardovanja...a ti zapela pa zapela,aman zeno,oladi malo

Mikajlo

24.07.2016 21:30

Sta je ova zena uradila sa svojim licnim opisom? Da nije onog mladeza bila bi za mene neprepoznatljiva. Detetu zelim sve najbolje, kao i njoj, ali zaista je dosta.