Seka Aleksić
Instagram/seka_aleksic
Seka Aleksić

Instagram/seka_aleksic

Seka Aleksić, Foto: Instagram/seka_aleksic

Krajem septembra prošle godine Seki Aleksić ostvarila se najveća životna želja - posle višegodišnje borbe konačno se ostvarila u ulozi majke, što ju je usrećilo kao nikada do sada, ali i njenog supruga Veljka.

Seka ne krije koliko uživa u majčinstvu i da joj je maleni Jakov centar sveta. Ona svaki svoj slobodan trenutak provodi sa naslednikom, čije fotografije često objavljuje na društvenim mrežama.

Međutim, poslednja fotka u nizu potpuno je raznežila njene pratioce na Instagramu.

- Moj sin raste, danas napunio devet meseci! Rasti, srećo moja, raduj se životu i Gospodu - napisala je Seka i raznežila prijatelje na Instagramu. Čestitke su pristizale sa svih strana.

Komentari (5)

Anja

24.06.2017 14:14

Povraca mi se od njenog foliranja a i od fotosopiranja

Penzioner

24.06.2017 14:43

Kao da samo "velika" Ona ima sina ??!! Van pameti i svakog rezona !! Sta da radimo mi koji smo i te kako "ostvareni" sa troje dece ??

borko

24.06.2017 18:55

Koga bre ovo zanima?

Milica

24.06.2017 19:13

A koja je to radosna vest?

ina

24.06.2017 20:18

Sekinu muziku ne slusam ali mi se ona kao covjek svidja, prvo odaziva se na svaki humanitarni koncert- drugo u svakom gostovanju na tv je govorila pristojno bez hvale i uzdizanja i nikada nije pljuvala druge.. E sad sto nekima smeta sto zeli da pokaze svog sina pa se usput vidi i ono sto je svojim radom stekla pa iz ljubomorw pljuju..Naravno ona je javna licnost i o njoj se pise kao i o ostalim javnim licnostima ..