Seka Aleksić
RAS
Seka Aleksić

RAS

Seka Aleksić, Foto: RAS

Kako je vreme lepo, mama i sin su čitav dan uživali na suncu šetajući dvorištem njihove velelepne vile u Staroj Pazovi.

Paparaco „Alo!” uslikao je Seku preko zidina vile smeštene daleko od gradske vreve kako sa Jakovom uživa u dvorištu. Nakon što je presvukla i nahranila sina, pevačica je izašla napolje i naslednika ušuškala u kolica, pa je sve bilo spremno za njihovu vožnju po suncu i čistom vazduhu. Kako se pevačica još zvanično nije vratila iz medijske ilegale, u kojoj uveliko priprema novi album, ona sada koristi svaki trenutak da bude sa sinom jer će ga se u narednom periodu uželeti. Ono što se moglo primetiti jeste to da Seka sama brine o Jakovu, kako za pripremanje hrane i presvlačenje, tako i za podešavanje kolica i šetnje. Za razliku od svojih koleginica koje mnogo manje zarađuju od nje, a imaju dadilje, kod Seke to nije slučaj.

 

- Seka je toliko dugo želela dete da uživa u svakom momentu koji provodi sa Jakovom. Njoj ne pada teško da se budi noću, priprema mu hranu i brine o njemu sve vreme. Ona čak pere i pegla njegovu garderobicu, igra se sa njim i šeta ga koliko god da je umorna. Trenutno joj niko, osim Veljka, ne pomaže kada je reč o Jakovu, ali će to uskoro morati da se promeni. Kako završava novi album, čija je promocija očekuje u aprilu, kao i gostovanja, Seka će morati da angažuje dadilju, što joj teško pada - kaže naš izvor blizak pevačici.

- Ona je prethodnih nekoliko dana snimala spotove za nove numere i svaku pauzu je koristila kako bi sela u auto i došla da vidi Jakova. Teško joj pada razdvajanje od njega i svi su zabrinuti kako će odlaziti na nastupe jer ne želi da propusti nijedan sekund njegovog odrastanja. O Jakovu će u narednom periodu brinuti bebisiterka, koju Seka uveliki bira - objašnjava naš izvor.

Da je spremna da ponovo stane na binu, uverile su nas fotografije na kojima se jasno vidi da je pevačica svoju linju dovela do savršenstva. Aktivni treninzi, boks i poseban režim ishrane urodili su plodom. Seka je za laganu šetnju sa Jakvom odabrala papuče sa krznom i usku crnu haljinu, koja je otkrila njeno zategnuto telo. Bez šminke, Seka je stavila naočare i sve vreme nešto pevušila sinu. Čak i kada je zaspao u kolicima, ona ga je samo malo bolje pokrila i nastavila da mu tepa.

Komentari (5)

Nana

26.03.2017 06:53

Ko moze da sroci ovake gluposti? Sama pere, pegla, NAMESTA kolica....Svi su uplaseni kako ce....I to sve u maloj crnoj haljini u svom dvoristu?Da li ste nekoga odusevili ovim" informacijama" ili iziritirali?

goci

27.03.2017 17:20

@Nana - cak ce i da se igra sa njim svaka cast

DR Gane

26.03.2017 14:37

A kao ona ,, domaćica " ovako obučena šeta po dvorištu ??? Pa zar mislite da smo mi pali sa kruške i ne znamo da je ovo sve deo marketinga dotične i da je reportaža unapred dogovorena ?????

vojvođanin

26.03.2017 17:07

Mene je izritirala jedna obična neškolobana glupača. Bolje počupaj travu između pločica na ulazu, i zameni ona dva osušena borića. Prostakluk

Maja

27.03.2017 02:29

Auuuuuuu , Al 'ste ljubomorni ! Na dete ili na Majku koja se brine ? , da li je doterana ili ne ! Nastavi tako seko i uzivaj pored malog ?❤?XEUEV