Aleksićeva u parku zamezila parče pice
Zoran Ilić
Prija joj drugo stanje: Seka Aleksić

Zoran Ilić

Prija joj drugo stanje: Seka Aleksić, Foto: Zoran Ilić

Za razliku od svojih koleginica, Seka, iako je u poodmakloj trudnoći, ne glumi zvezdu i ne hvali se odlaskom u luksuzne restorane, već ukoliko joj se jede brza hrana, ona to i učini.

Iako letuje u jednom od luksuznih kompleksa u Budvi, gde ima uplaćen pun pansion, paparaco „Alo!” uslikao je pevačicu u trenutku kada je nakon večerenje šetnje odlučila malo da odmori ali i da prezalogaji.

 

Seka je šetala sa prijateljicom, a kako je na kraju sedmog meseca trudnoće, očigledno da joj se u kasne sate i apetit otvorio. Nakon što je izašla u susret devojčicama koje su joj tražile autogram i da se fotografiše sa njima, Aleksićeva je zastala pored jednog fast-fuda i kupila parče pice.

Pevačici se jela pica, koju je kupila u obližnjem fast-fudu

Zoran Ilić

Pevačici se jela pica, koju je kupila u obližnjem fast-fudu , Foto: Zoran Ilić

Kako ne bi jela i hodala istovremeno, ona je ušla u obližnji park i sela na klupu. Društvo joj je pravila drugarica, sa kojom je pevačica ćaskala dok je uživala u svakom zalogaju ovog sočnog testa.

PAPARAZZO U CRNOJ GORI

 

Seka očigledno nije razmažena trudnica koja koristi svoje stanje da joj svi ugađaju, već je vrlo aktivna i opuštena u blagoslovenom stanju, koje je godinama čekala. Kao što se može primetiti na našim fotografijama, Seki trudnoća lepo stoji, kao i stomak, koji je sada već veliki. Ona će u oktobru na svet doneti dečaka, kojem će rodetelji dati ime iz Starog zaveta.

- Svi su bili iznanađeni kada su Seku videli u parku kako jede picu. Svaka njoj čast što je uspela da ostane normalna pored tolike slave. Mnoge zvezde dolaze ovde i one koje joj po hitovima nisu ni do kolena glume ludilo, dok ona opušteno šeta i sa svima popriča - kaže jedan od prodavaca u Starom gradu, gde smo i uslikali pevačicu.

Save

Save

Komentari (12)

Mirna :-*savest alobodnoulicom hoda

27.07.2016 07:14

Nije nikom zlo nanela slobodno zena ulicom hoda.

nikola

27.07.2016 07:20

Pa nije Ona Vanzemaljac...

Milica

27.07.2016 09:44

Ja bih se samo bojala da u trudnoci jedem hranu s ulice na 40 stepeni. A za to sto se ponasa normalno, sve pohvale! Obicno one sto glume ludilo nema pas za sta da ujede i sve je samo farsa i "za slikanje". Onaj ko ima, nema potrebe da ubedjuje druge da je tako i moze da se ponasa kao sav normalan svet.

zr

27.07.2016 11:27

Ne shvatam šta je čudno što pevaljka, makar i trudna ždere na ulici??? Da sam čuo da je završila srednju školu, tu bih se već iznenadio.

Kijara

27.07.2016 11:32

Mozda je glupo ali ja ne volim ni kad me moji ukucani prekidaju kad jedem a kamoli ovako..............Svaka cast za otvorenost i prizemnost Seke .... pozdrav.

vitez

27.07.2016 15:19

@Kijara - Koja bre prizemnost, sve je to poručeno, samo da se pojavi u ž. štampi.

Aleksandar

27.07.2016 13:57

Jednom debela foka, uvek debela foka.

Peki

27.07.2016 18:50

@Aleksandar - Osećam da si građen k'o stalak za infuziju.

Sonja

27.07.2016 14:45

Normalne i prave trudnice ne hodaju na ovim štulama pa još po neravnom terenu. Moja sestra se 7 mesecu trudnoće okliznula na pijaci, nezgodno pala, pukao vodenjak i beba je jedva preživela.

Peka

27.07.2016 17:22

Pun pansion, majko mila.

Ela

27.07.2016 17:42

Ko svi gradjani,pa normalno gde ti u zemlji Srbiji vidiš elitu.Svima iz dupeta viri praziluk,a vecina od obrazovanja imaju kupljenu diplomu.XAXIK

sever

27.07.2016 18:37

Neko bi reko: de, porodi se vise pa da odahnemo!! ALI NEEE!!! Tek ce onda da bude smaranja: te nove portiklice, te nove stikle za bebu ako bude devojcica, pa nova benkica "Armani" naravno, pa cucle od specijalne smese koju koristila deca Engleske princeze... SELJACENJE (TURBO)!!