Seks
Profimedia.rs
Seks

Profimedia.rs

Seks, Foto: Profimedia.rs

Seks ekspert Viktorija Hartman daje šest saveta za nestašni seks na brzaka.

ZADIRKUJTE JE

Žene teže ostvaruju seksualnu satisfakciju, jer im je potrebna dodatna stimulacija da bi doživele zadovoljstvo. Da ne biste ostavili svoju partnerku razočaranu potrebno je da tokom predigre podstaknete njenu seksualnu želju do maksimuma, šapćući joj "prljave" stvari.

MISLITE I NA NJENO ZADOVOLJSTVO

Bez obzira koju pozu koristite tokom seksa i sa koliko strasti to činite, uvek vodite računa o emocijama svoje partnerke i postarajte se da se ona uvek oseća ugodno.

ZAMENITE KREVET NOVOM INTERESANTNOM LOKACIJOM

Seks na brzaka često podrazumeva akciju na neobičajnim mestima, poput kuhinje, kupatila ili automobila. Neobična mesta i lokacije pružiće dozu divljeg i nestašnog vašem odnosu, ali budite svesni da nećete moći da računate na preveliki komfor.

NE BRINETE O ZAVRŠNICI

Tokom seksa na brzaka dešava se da žene ostaju nezadovoljene u potpunosti, a veliki broj muškaraca nije u prilici da doživi orgazam zbog činjenice da sve kratko traje. I to je potpuno u redu! Povremeno odlaganje orgazma može biti prednost kao neki vid predigre koja će biti uvod u još bolji seks kasnije.

PREPUSTITE SE

Brzi seks daje priliku da budemo dodatno kreativni i strastveni. Nekad je on veoma intenzivan, a ponekad i izuzetno smešan. Ovaj vid seksa je zabavan, a vi samo trebate da se prepustite i da pustite telo da vas vodi.

NAJBOLJE POZE ZA SEKS NA BRZAKA

Hartmanova preporučuje pozu otpozadi za seks na brzaka, jer omogućava vizuelno uzbuđenje i zahteva minimum skidanja. Kako biste svojoj partnerki pružili maksimalno uzbuđenje, pokušajte sa pozom u stojećem položaju uza zid ili na veš mašini, gde ćete biti okrenuti jedno ka drugom.

Komentari (1)

djole

28.06.2016 22:43

Kad strast kulja, pamet se spusti u medjunozje. Tamo se saveti ne slusaju.