Ešli Grejem
promo
Ešli Grejem

promo

Ešli Grejem, Foto: promo

Ešli Grejem je najpoznatija plus sajz manekenka, koja je veoma samouverena što se tiče izgleda. Ona je osvojila modnu scenu svojom samouverenošću i pozitivnom porukom koju šalje svojim telom, a sada je otkrila šta je to što podiže njeno samopouzdanje. Ova 28-godišnjakinja iz Amerike kaže da redovno šeta po kući bez odeće i ne plaši se da pokaže svoje nesavršenosti.

- Treba da vidite stvari zbog kojih su vas kritikovali celog života. Vidite ih i suočite se sa njima. Nesavršenosti se ne smeju skrivati - rekla je Ešli.

Ešli Grejem ušla je u istoriju kao prvi plus sajz model koji je krasio stranice prestižnog časopisa “Sports Illustrated”, a danas je jedan od najtraženijih modela. Prihvatanje sebe pomoglo joj je da vodi lepši i srećniji život.

- Razgovarajte sa sobom u ogledalu i dajte sebi komplimente. Ako konstantno govorite sebi da ste ružni, poverovaćete u to - kaže Ešli. Ona takođe misli da je veoma bitno da žene daju komplimente jedne drugima, a nedovoljno žena to zaista radi.

Osim ogledanja i šetanja bez odeće, Ešli kao antiejdž metodu koristi i vežbanje. Po njenom mišljenju, vežbanje je važno za svaki tip tela, a bez njega ona se oseća čudno. Da njena fitnes rutina ne bi postala dosadna, Ešli kombinuje trčanje i vežbe za jačanje. Snažan stav doveo ju je do toga da postane figura i predstavnik jakih i hrabrih žena. Ešli putuje po Americi i motiviše žene koje su nezadovoljne svojim izgledom da veruju u to da je biti seksi stanje uma!