Ko je ubio Jelenu  Marjanović?
Facebook
Pevačicina majka je očajna zbog razbacanih crvenih ruža

Marko Metlaš

Pevačicina majka je očajna zbog razbacanih crvenih ruža, Foto: Marko Metlaš

Uplašeni stanovnici naselja Crvenka u Borči tvrde da je u pitanju neka sekta jer ih ima dosta u njihovom mestu.
- Smotuljak crne kose, čudno umotan, i šest crnih peruški pravilno pobodenih u zemlju bili su pored mesta gde je nađeno telo ubijene pevačice. Tragove smo otkrili slučajno, kada smo iz radoznalosti došli do nasipa i hteli da pogledamo kako izgleda mesto zločina.

Nedaleko od cveća koje je porodica položila mesec dana posle ubistva ugledali smo ove čudne tragove i odmah obavestili policiju - navode meštani Crvenke, koji nisu želeli da im navodimo imena.

Jelenina majka Zorica Krsmanović takođe je na nasipu zatekla strašan prizor kada je u nedelju, 8. maja, otišla da zapali sveću i odnese cveće na mesto ubistva svoje ćerke.

Ko je ubio Jelenu  Marjanović?

Facebook

Ko je ubio Jelenu Marjanović?, Foto: Facebook

- Crvene ruže, koje smo prethodnog dana ostavili, bile su razbacane na sve strane. Čudno je da je belo cveće koje je stajalo na drugoj stani ostalo netaknuto. Još sam u čudu posle prizora koji sam zatekla i ne mogu da nađem objašnjenje ko bi i zbog čega mogao tako nešto da uradi, da namerno pokida cveće koje smo tamo položili kao pomen - kaže Zorica Marjanović.

Policajci su odbili da daju bilo kakve informacije o ovim tragovima, navodeći da u interesu istrage ne mogu da govore o pojedinostima slučaja.

- Policija i dalje intenzivno traga za ubicom, ali nema materijalne dokaze koji bi za tužilaštvo bili dovoljni da pokrene postupak. Ceo slučaj je velika misterija. Patika ubijene pevačice je nađena na suprotnoj strani od mesta na kojem je otkriveno telo. Kada smo našli patiku, krenuli smo u pretragu na tom potezu, ali ništa nismo našli. Ubrzo posle toga, jedan od vatrogasaca, koji je bio uključen u potragu, nagazio je na njenu ruku i tada otkrio telo u kanalu - kaže nam izvor blizak istrazi.
Porodice Marjanović i Krsmanović danas će izaći na groblje da obeleže 40 dana od ubistva.

Vučić: Ubica neće proći nekažnjeno

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je juče da je siguran da ubica Jelene Marjanović neće proći nekažnjeno i da će policija, kao i u drugim slučajevima, obaviti svoj posao. - Siguran sam da ćemo i u ovom slučaju sve da otkrijemo i da ubica neće proći nekažnjeno - rekao je Vučić.

Komentari (10)

Petar

11.05.2016 07:16

Zaista mi nije jasna ova nasa policija. Kako to da, kad vec nisu otkrili ko je ubio pevacicu, ne motre na to mesto, kako bi videli ko to podmece raznorazne tragove, kako bi ih jos vise zbunio? Ovu istragu vode izgleda neki pripravnici! Mozda svekrva zna nesto o tragovima koji su ostavljeni.

GLUMICA

11.05.2016 10:19

kao od samog pocetka porodica Marjanovic i Zoran navode policiju na pogresan trag,zbunjuju i sebi daju vremena ....tako i iza ovog mislim da stoje oni da bi se istraga razvodnjila i otisla u pogresnom smeru. Zoki KEZA i tata Poglavica kao i ostali MARJANOVICI su do guse umesani u ovaj zlocin.

GOROPAD

11.05.2016 21:36

@GLUMICA - Kad neko toliko mrzi koliko ti mrzis ovu porodicu definitivno treba da se leci. Zeno potrazi strucnu pomoc. Ti mora da si neka njihova ljubomorna komsinica jer te najvise interesuje odakle im pare.Masa hitova u poslednje vreme je njihovih ruku delo..

laza

11.05.2016 10:37

kakvi satanisti,ubili je najblizi,pitajte njene prijatelje kako su je mrzeli svi u kuci jer ona nije bila sa njegovim sinom u dobrim odnosima

More

11.05.2016 11:46

Ljudi,ovo se neko sprda sa porodicom i istragom. Nije sve sto se nadje trag,nego upravo suprotno. Ovo nema veze sa ubistvom ,nego sa zaviscu pojedinih besposlenih coskara koje i sada u ovakvoj tragediji i nesrci muci sto Marjanovici imaju bolji auto i u kesi iz prodavnice vise hrane. To je delom jedna primitivna ,dokona i bolesna sredina i steta je sto su takvi likovi i do sada uzimani za ozbiljno.

GLUMICA

11.05.2016 12:14

@More - izvini,ali Ja i mnogi ne vidimo da iko od njih radi i ide na posao.....niti su preduzetnici,nema ni jedna radnja prijavljena na ikog od njih. A odakle im bolji auto i pune kese a toliko usta. Nemoj samo da kazes estrada. Pa zvezde granda po nastupu nemaju vise od 200evra....SPRDAJU SE ONI SA DRZAVOM i nama poreskim obveznicima . Zasto moje pare koje dajem drzavi da idu na ovu istragu u nedogled umesto na bolesne i siromasne. JA KAZEM,HAPSI POLICIJO PA NEKA PEVAJU !!!

Budimir

11.05.2016 12:31

Satanisti ne ubijaju na ovakav nacin, ovo nije ritualno ubistvo...

Ateista

11.05.2016 12:55

E svašta sad su srbi preplašeni a nisu bili preplašeni kad su im u Šumadiju došli Masoni kod popova i četnika i vojvoda i kad su ćutali dok su se radili satanistički obredi po celoj zemlji i grobljima i po muzejima a da ne spominjem to koliko je sotoni drago da se i posle priznanja i dalje krivoslavi i vredja Boga...

Veritas

11.05.2016 13:28

ISTINA ČOVEKA OSLOBADJA ko i onih 30 000 srba koji su posle priznanja da julijanski kalendar nije tačan prešli u katolike samo šteta šta ni ne sme da se kaže koliko ih je prešlo u muslimane…ako nekome ceo život ispireš mozak pa nije lud da ti to dozvoli da mu radiš i do kraja života!?

Kikili

11.05.2016 20:15

Sto nema slika toga sto su nasli ? Verujem da je ubila sekta a da Marjanovici pripadaju istoj se ovako ne obalace i sisaju pravoslavci. I te krstove kuci sto imaju mozda izvrcu pa im zato trebaju.