Saška Karan
Printscrren
Saška Karan

Printscrren

Saška Karan, Foto: Printscrren

Saška Karan je u toku prethodne večeri razgovarala sa Ognjenom Amidžićem, a tema o kojoj se dugo polemisalo bila je u vezi sa Slobom Radanovićem, Lunom Đogani i Kristinom Kockar.

Naime, ona smatra da će veza između Slobe i Lune opstati samo dok su u rijalitiju.

- Ja sam već odavno rekla svoje mišljenje. Prosto ne verujem, koliko god da se oni trude. Njihova ljubav pršti, gori... šta ti ja znam. Ja sam 100% sigurna, mislim, ja im želim sve najbolje, glasam za ljubav, ali znajući iz nekog iskustva, tu neće biti ništa. Ja lično ne vidim njih dvoje zajedno - bila je iskrena Saška.

Saška nije štedela reči da prokomentariše njihovu situaciju kada je Luni za rođendan stigla čestitka od prijatelja i porodice, a bila je jedina koja je otvoreno priznala da sumnja da Anabela nije poslala pozdrave svom zetu samo zbog toga što se tu očigledno nešto čudno dešava.

- Pa ja sam baš to komentarisala za njen rođendan. Čim ja kažem nešto, Sloba kao da mu je neko stavio feferonu u dupe. Ja uvek što kažem stojim iza toga. Ja sam bila ta koja je to komentarisala, Anabela koja je kao majka podržala njihovu ljubav i ta ljubav je kao toliko velika, mada ja to ne vidim tako. I sad odjednom majka nije ni pozdravila njega u toj čestitki. Ja stavljam sebe u taj položaj, imam ćerku. Ja bih naravno pozdravila dečka svoje ćerke, a ona je to izostavila. Mislim da njima nije to pravo, ali su pokušali da to stave pod tepih, a Anabela je na neki indirektan način mene spomenula, al ne na direktan. Zamerili su mi zbog toga - rekla je Saška.

Ljubavni trougao između Kije, Slobe i Lune privukao je pažnju miliona gledalaca koji su pomno pratili svako dešavanje u Beloj kući, a Saška je javno iznela samo jedan razlog zbog kog se Kija svakodnevno napada od strane mnogih.

- Kiju napadaju iz jednog razloga. Po meni, Kija je favorit. Ona je jedan od glavnih favorita. I sada svi koji pucaju na nagrade, svi oni gledaju da se očešu o nju kao aždaje, kao krokodili. Kako vreme odmiče i kako se približava kraj oni bi da je rastrgnu. Ja ne mogu da verujem da su ljudi spremni na sve i svašta samo da bi nju ponizili. Sad je kao ona imala se*s sa Filipom, pa većina bi je pojela. I sve ono što je bilo i za kamere, za wc šolju, Miki je tu najviše želeo da dokaže da je to istina - rekla je Saška.

Iako mnogi smatraju da su postupci Kristine bili neopravdani zbog toga što je doprinela da je povezuju sa Filipom Đukićem i ostalim ukućanima, ona je Kiju javno podržala i obrazložila zbog čega ona ima pravo da radi šta god hoće, piše Pink.

- Ja lično, u tom nekom smislu...i da joj se sviđa Filip ili bilo ko drugi, ja joj to ne bih zamerila. Da sam ja na njenom mestu, Slobi bih oči izvadila. On je taj koji je nju kao njen muž prevario u rijalitiju pred milionima ljudi. I sada dođe ona i nju napadaju. Sad je ona kriva što brak nije uspeo. Pa, ljudi, gde mi živimo? O čemu se ovde radi? Ušla je, da se ne lažemo, finansijski momenat je vrlo bitan, što je normalno, ali ona je hrabra i ja lično ne znam da li bih ušla ovde na takvu situaciju ili bih ga sačekala.

Saška je dugo razgovarala sa Ognjenom, a šta je još izjavila o ostalim ukućanima detaljno pogledajte u nastavku.

 

 

Komentari (7)

Crni

12.03.2018 14:33

Vecina zena u Srboji bi uradilo to što je kazala Saška.

sale

12.03.2018 18:31

Saska je sve ovog puta u pravu ne znam samo sta je Kiji pa dozvoljava da joj se ovaj ruzni covek sa malim prasecim ocima uopste priblizava opet peta liga frajera hoce ribu iz prve lige .E pa nece moci debela trudnice.

Rada lambada

13.03.2018 00:22

@sale - Divlja, primitivna, nasrce da se bije, mesa se svuda kao margarin, srebroljubac.

Ilona

13.03.2018 02:18

@sale - Miki se zeza samo. Njeu se svidja Tanja, jer je veoma obrazovana, pametna,ozbiljna, talentovan pevač. približnih godina Mikiju. Jedino sa njom može da razgovara na istom nivou. On se sa bivšom zeza, a i dopada mu se to što voli oranli sex...o kome svi pričaju u Zadruzi...kakvo zaljubljianje, to su gluposti...to je procena neintgeligentih ljudi. Miki vrti pčriču, on je svetski mangujp...

Zanka

12.03.2018 23:31

Saska je prostakusa sa dna kace. E moja " sikiro ", ha, ha, ha.

STEFAN

13.03.2018 02:14

Reče Saška Karan. Žena bez morala i pameti. šta je ona radila, sve se zna. Opelješila je oženjenog čoveka, koji je iznajmio stan u kome je živela,bila sa njim u vezi, kupio joj nameštaj. Kome ona prodaje pamet.Bezorazna i nekulturna osoba totalno, Nikad nije umela da peva... Lujka za medalju....

Mika

13.03.2018 09:39

Zene u Srbiji bi prvo iskopale oci Lunjari. I pocupalo ono malo kose.