Saška Karan
Jutjub printskrin
Saška Karan
Saška Karan kaže da se ne seća Nikole Dimitrijevića, Foto: Jutjub printskrin

Petar kaže da su njegov otac Nikola i Karanova bili u vezi 1987. godine kada je brak njegovih roditelja bio u krizi.

- Mamina i tatina veza je bila nestabilna, rastali su se,ali se nisu razveli. Majka je živela u Vukovaru, a sestra je živela s tatom. Tada se ja još nisam bio ni rodio. Otac je otvorio restoran u mestu Sefkerin. Saška je pevala u njegovom restoranu, a živela je u iznajmljenom stanu koji je plaćao moj otac. Tata mi je pričao kako je Saška non-stop izvoljevala, tražila nov nameštaj za stan, garderobu. Nikad joj nijšta nije odgovaralo, stalno je tražila više, a on joj je sve kupovao. Ona ništa nije trošila od svog honorara, već je moj tata svoju zaradu trošio na njeu garderobu, šminku, a takođe je skupljao pare za njene pesme- priča Petar i dodaje da je ova veza trajala tri godine.

- Možda bi trajala i duže da posao s kafanom nije zapao u krizu. Počele su ratne godine, bilo je sve manje para, sve manje gostiju. I onda je Karanova samo jednog dana rekla tati da raskidaju, a zatim se pokubila i otišla - kaže Petar ali dodaje da tu nije bio kraj.

- Posle nekoliko dana se vratila i uzela sav nameštaj iz stana, garderobu, odeću, nakit. Sve ono što je on kupio. Nikada više mu se nije javila. Tata ju je svuda tražio ali bezuspešno. Kasnije su se on i mama pomilrili, počeli da se viđđaju, ja sam se rodio, tata se vratio u Vukovar i digao ruke od Saške - ističe Dimitrijević i naglašava da bi ova priča ostala neispričana da Karanova nije ušla u "Parove" i tamo se, prema rečima njegovog oca, pravila fina i moralna.

- Pobesneo je kad je video kako se u "Parovima" prestavlja kao dama, iznad svih, svima morališe, a zapravo je prevarant i sponzoruša - rekao je Petar Dimitrijević.

Saška Karan je na ove optužbe odgovorila na svoj način.

- Šta mi napričaste?! Ja se tog čoveka ne sećam, ali izgleda da sam toliko opasna. Bila sam mnogo lepa i mnogi nisu mogli da mi odole, eto volela bih sad da ga vidim jer ne znam o kome jer reč - rekla je Karanova.

Komentari (4)

branko1

07.10.2015 10:16

Na žalost pamet nije pratila lepotu.Ogavna,glupa,bezrazložno uobražena,zla......Fuj !!!!!!

dorcolac

07.10.2015 15:04

@branko1 - Hahaha...Ovaj opisuje dogadjaj pre nego sto se rodio, a iz 1987. godine! Ludilo bez trunke pameti!

Lady

07.10.2015 16:18

Hajde bre batice, mani se price od pre 28 godina. Usput, nije ga terala ni puskom ni lopatom dA joj kupuje, sam kupovao, sam platio, sam poklanjao. A pokloni su vlasnistvo onog kojima su namenjeni. Usput, manje atraktivne od Karan iz tog vremena, sada dobijaju Rolex-e, kola, putovanja, kuce, stanove i sl. Gde zivis?

Veka

07.10.2015 19:46

Kakva nevaspitanost i bezobrazluk ovog koji se nije ni rodio dok se SK zabavljala sa njegovim ocem. Ova prica je odvratna, dobro je ona odbrusila kad su je pitali za komentar.