Željko Šašić
Goran Srdanov
Željko Šašić

Goran Srdanov

Željko Šašić, Foto: Goran Srdanov

Željko Šašić je ekskluzivno za "Informer" priznao da razume Acu Lukasa što je udario svoju ženu Sonju Vuksanović jer se i on tokom braka sa njom jedva suzdržavao da je ne udari. Poznati pevač kaže da njegova bivša namerno izaziva svoje muževe.

- Ovo nije prvi put da se priča da su se Aca i Sonja fizički obračunavali. E, ja sam upravo iz tog razloga izašao iz braka sa njom. Da mi se, ne daj Bože, to ne bi desilo, jer ona muškarce izaziva i dovodi do ludila - otkriva po prvi put Šašić razlog zbog kog su se rastali i nastavlja:

- Ni tada, a ni sada ne bih mogao da živim pod istim krovom sa osobom sa kojom fizički treba da se obračunavam, čak ni da dižem ton. Nisam hteo da pravim cirkus u kući. Sto puta sam joj rekao: "Sonja, nemoj da me izazivaš." Bukvalno godinu dana u kući nismo ni komunicirali, sklanjao sam se, samo da je ne bih udario. I stvarno je nikada fizički nisam ni takao, ruku na nju digao nisam - kaže Željko.

Sonja Vuksanović

screenshot Instagram

Sonja Vuksanović, Foto: screenshot Instagram

Šašića nije mnogo pogodila Lukasova izjava da ga sada razume. Željko kaže da se samo pribojava da Aca ne prođe kao i on kada je viđanje ćerkice Viktorije u pitanju:
- Ako hoće sa mnom da saoseća i ako mu je stalo do tog deteta, razumeće sve moje ispade i upiranja prstom na njih. Shvatiće kako mi je bilo. Tek će Lukas da vidi kako će mu biti, ako mu je stvarno stalo do te male Viktorije. Racionalni i normalni ljudi, čak i kad se razvedu, moraju da ostanu u civilizovanim odnosima, makar zbog te dece. Samo sam tražio minimum kontakta da bi detetu, meni i ostalima bilo lakše, a bio sam ometen - žali se pevač.

Aca Lukas

Goran Srdanov

Aca Lukas, Foto: Goran Srdanov

On kaže da mu je posebno teško palo kada su Sonja i Aca na sva zvona objavili da su njegovoj naslednici Sofiji kupili kola. Šašić tvrdi da su to uradili od njegovih para:

- Izgubio sam sudski spor i isplatio im pare. Sutradan je u svim novinama izašla priča kako je Aca Lukas kupio Sofiji kola. A niko nije napisao da je to kupljeno od mojih para. To je novac koji sam ja puko na sudu. Zamislite vi onda kakva je ona, em je svesna da me je pokrala, em to objavljuje - završava Šašić.

Komentari (11)

momazver

07.09.2017 10:23

Stvarno, grebo te, kako sad zadovoljiti OBOSTRANE SM apetite sa ženom ili ljubavnicom u 4 zida...E joj se nešto ne dopadne kao si je odradio, ona te popljuje da si je fizički zlostavljao... i namesti ti bajbokanu...a zapravo UŽIVALA!

stevan

07.09.2017 10:39

Ispašće do kraja da je gospođa Lukas sama sebe istukla.

teča Laza

07.09.2017 12:07

@stevan - E ja tebi źelim jednu takvu pa uživaj u njenim hirovima.

Korisnik

07.09.2017 12:40

@stevan - Nema sta da ispadne. Da je imala izvestaj specijaliste o bilo kakvoj povredi ta lija bi vec odavno ga postavila na Instagram, budite sigurni. Meni Aca nije nista sto se tice rodbinskuh veza, ne slusam cak ni njegovu muziku, ne idem na njegove nastupe, ali osecam, osecam da Sonja laze. Aca je samo gurnuo kao sto je i objasnio i to je to. Covek je rekao istinu. Uvek je bio iskren mada realno trebao je dobro da je izmlati pa da vidi sta su batine. Neko ce to uraditi u nekoj sledecoj vezi.

dp

08.09.2017 00:31

@stevan - Ovakve žene čine neprocenjivu štetu pravim žrtvama nasilja . Žene poput ove Sonje i njoj slične sponzoruše NIKAKO ne treba stavjati u isti koš sa nekim jadnim žrtvama kojima je stvarno potrebna pomoć. I Aca je ispao glup ako je tek sada shvatio kakvu je ženu oženio.

milica

07.09.2017 12:18

zena za hospitalizaciju.

Cirkus kolorado

07.09.2017 16:57

Ma svaka joj čast!

mimi

07.09.2017 17:43

Srpska lista svojim glasovima doprinela izboru Kadri Veseliju, sa liste Taci-Haradinaj, za predsednika takozvanog Kosovskog parlamenta!

brak

07.09.2017 22:08

Ne odobravam nikakav vid nasilja. Smatram nasiljem i ovo svakodnevno Acino ogovaranje i vredjanje bivse zene. Aca nije svestan da cini novo krivicno delo uvrede i da moze da se uslovna presuda preinaci u izvrsnu tj. da ode na izdrzavanje kazne zatvora.

Dragi moji

08.09.2017 00:16

Tako vam je to kad se zenite kur..tinama.... i sa njima jos i decu pravite..

pera

08.09.2017 05:24

Ima dosta njih koje vole sex i batine pomešano.