Željko Šašić
Goran Srdanov
Željko Šašić

Goran Srdanov

Željko Šašić, Foto: Goran Srdanov

On tvrdi da je Lukasu teže palo to što veruje da on sada likuje nad njihovim skandalima, nego sam splet događaja o kojima bruji ceo region:

- Ma njemu je sada gore to što misli da ja likujem nad njihovim skandalima, nego sve što ga je strefilo i okarakterisalo kao nekoga ko je prevaren ili ne znam šta već. Varaju se oboje, ne likujem, samo mi je zabavna ta španska serija - rekao je Željko za "Star" i dodao:

- Nisam im držao sveću, ali svašta se godinama priča po gradu, i o prevarama i o drugim stvarima, nisu zlatni ni jedno ni drugo. Kažem, sve je previše zabavno, posebno to što navode da je Lukas čitao njene poruke i tako je uhvatio, e pa to je hit. Pa što tražiš vraga! 

Na pitanje da li je i dalje zaljubljen u svoju bivšu suprugu Šašić je odgovorio:

Sonja Vuksanović

Printscreen

Sonja Vuksanović, Foto: Printscreen

- Ne, nemam ja sa tom ženom ništa više, ona je majka moje ćerke i to je sve, a s obzirom da je ja najbolje poznajem, verujem da će je ubrzo povezivati i sa Trampom. Ona je rođena za to. Ima tu krimi-džimi ličnost i, verujte, da je bila kojim slučajem muško, bila bi poput Arkana, ako ne i jača. Ona sve može da nadigra. Sonja i ja nikada više nećemo biti zajedno. Želim joj svu sreću ovog sveta, ali što dalje od mene, nisam ja njen afinitet, niti je ona moj! Ne znam ni koje je njeno zanimanje sada, ne razumem ništa, ali dobro, vidim da je uvek nečija žena, nečija bivša žena…

Komentari (13)

beogradjanka

10.07.2017 12:45

Najbolje rečeno do sada, Tebe Željko Bog jako voli čim te na vreme spasio te ludace...

Doris

10.07.2017 16:52

@beogradjanka - Zeljko je u vezi sa slicnom Sonji. Sve ti je to ista bagra, isti drustveni mulj. Ceo Beograd se sprda sa njihovim glupostima. Svaki dan je neko od njih u novinama. Kako se lepo smenjuju, a kad progovore, sve biser do bisera. Mudri neki ljudi, skolovani bre, obrazovani vidi se po zivotnom stilu. U, daleko im lepa kuca.

luba moljac

10.07.2017 13:05

Blago vama kako bih ja voleo da imam manji nos i malo vise para pa da moze i moja zena da bude pa nek me i ostavi samo da mi bude zena makar godinu dana.To mi je neostvarena zelja.Sto nisam Aca Lukas pristao bih i na to da me Bog skrati na metar i 5cm ma probao bih i belo pa makar povratio samo da budem Sonjin muz.

Marko NBG

10.07.2017 14:49

@luba moljac - Izvini al' ako si ozbiljan s' tobom ozbiljno nešto nije uredu.

Bezolovni

10.07.2017 16:47

@luba moljac - Leci se ako su ti ovakvi likovi uzor. No mislim da se ipak ti salis .

gojko

10.07.2017 16:50

@luba moljac - Moljac, pa ti si skroz lud, a vise bih volio da se zezas, uzdravlje ti bilo.

Milena

10.07.2017 15:07

Aca Lukas je mislio da je smeker,maznuo zenu drugaru.A sa njom nije bio samo onaj ko nije hteo.Tako nam je Lukas od tzv.frajera postao obican rogonja.I to ce biti ceo zivot.E moj Aco rogonjo,morao si znati da ce ona i tebe zajebati kao sto je i Sasica.

DIDNI

10.07.2017 16:45

@Milena - NAJVECI ROGONJA NA ESTRADI. AKO, ZASLUZIO JE I GORE. ON JE SMECE A NE COVEK. 1001 POROK. KOME SE MOZE TAKAV DA SVIDI SEM KU**AMA POPUT SONJE. SAV ORONUO, PROPAO, ISKRIVIO SE MALI MUCAVKO.

Milla

11.07.2017 07:44

@Milena - ...a dao sebi za pravo da zamera i pljuje narod koji ga komentarise i kritikuje! More, on je odavno za lecenje, poznata stvar. Psihicki deformisana osoba. Slabic kome je uvek potrebno zensko jer u suprotnom pada. Sonja ga je spasla d. i treba da joj bude zahvalan. Ona je jaka licnost bez obzira na svoje mane, a on ma kolko radio i crncio na kraju ce ipak ostati bez kinte. Zivi bili, pa videli.

Ljuba Moljac

10.07.2017 15:47

Svi mi udarate minuse a ja sam neozbiljan

sanja

10.07.2017 17:11

zasto je onda komentarises ako te ne zanima?

XXL

10.07.2017 19:09

Podseća malko na Alena Harpera iz serije 'Dva i po muškarca' kada krije svoje zadovoljstvo u odnosu na brata Čarlija.

marina

11.07.2017 08:34

i ti Zeljko i Aco I vasa Sonja..i sada Acina Branislava..svi ste roditelji..a niko ne spominje djecu..kakav ste vi primjer vasoj djeci..to mislite da treba vasoj djeci.. a ne postoji kod vas..odgoj ljubav sreca vase djece...sta cete samo ih donijeti na ovaj bijeli svijet i reci eto ja sam tvoj tata i tvoja mama.i to je to....bolje bi bilo da vise vremena provodite sa vasom djecom..jer to sto im sada kupujete neke igracke..garderoba neke skupe marke..i vi mislite to je ljubav...