Zvezde granda
Alo!/Rajko Ristić
Zvezde granda

Alo!/Rajko Ristić

Zvezde granda, Foto: Rajko Ristić

Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, u dogovoru sa čelnicima Televizije „Prva“, Saša je odlučio da od septembra ne emituju pomenutu muzičku emisiju, već novi projekat u kom će se takođe takmičiti mladi talenti.

- Više od deset godina traju „Zvezde Granda“ i svakako da je to najuspešniji projekat na našim prostorima. Saša Popović je neko ko i kada spava smišlja nove ideje i šta bi mogao da radi, pa je tako odlučio da ukine „Zvezde Granda“. Od septembra će biti potpuno nova emisija, imaće drugi naziv i do sada neviđen format. Žiri, koji je sada u muzičkom takmičenju, ostaje i u sledećem projektu, ali će dobiti pojačanje. Biće novi studio, novi koncept, sve dosta drugačije. Svi se nadaju da će ovo biti projekat koji će pomeriti granice. Mnogo više ljudi je i uključeno u realizaciju nove emisije - priča nam izvor blizak Popoviću.

Nedavno je i sam direktor na TV „Granda“ potvrdio naša saznanja kada je rekao da će od septembra svi gledati novi muzički šou.
- Znam tačno kako će u budućnosti izgledati takmičenje za „Zvezde Granda“. Biće nešto potpuno novo. Mislim da gledaoci to ne očekuju. Potpuno novi format koji nikada niko u svetu nije video i koji nemaju ni Amerikanci, ni Britanci, ni bilo ko drugi. Sledeća sezona će biti najzanimljivija dosad i za takmičare i za publiku, a pogotovo za žiri koji će sigurno uživati - izjavio je Saša.

Spreman za novu sezonu: Saša Popović

Alo!/Rajko Ristić

Spreman za novu sezonu: Saša Popović, Foto: Rajko Ristić

Inače, Popović je istakao da će finale poslednje sezone „Zvezda Granda“ biti održano u Sarajevu, jer je prošle godine bilo u Makedoniji.
- U odluku da finale bude održano u Sarajevu sigurni smo 90 odsto. Ne mogu ništa stoprocentno potvrditi, jer još nismo sigurni u datum, budući da se Ramazan obeležava od 5. juna do 5 jula. S tim u vezi, dvoumimo se oko termina održavanja finalne večeri, tako da je u opticaju nekoliko datuma. Ipak, otkriću da se kao najverovatniji termin održavanja finala pominje 16. jul i to na velelepnom stadionu „Koševo“ - objasnio je direktor „Granda“.

Žiri bira pobednika ove godine!

Saša Popović je otkrio da će ove godine biti nova pravila u „Zvezdama Granda“, pa neće publika birati finaliste, već žiri koji će odabrati i pobednika. - Pravila su ove godine takva da će članovi žirija izabrati finaliste, a onda će se uključiti i publika i odabraće pobednika. U ovom trenutku ne mogu da predvidim ko su favoriti jer su svi koji su došli do četvrtog kruga ekstra pevači. Podjednako su dobri i muški i ženski kandidati. Moram da priznam da će biti velika borba. Žiri je tu da odluči. Možda oni već imaju svoje favorite, ali ja stojim po strani i donosim odluku samo kad oni ne mogu da odluče ko ide dalje - iskren je Popović.

Komentari (9)

cess

16.04.2016 08:10

Ma vidi što je Karleuši ispalo salce sa strane :D

Roki

16.04.2016 17:50

@cess - Ma koje salce, žena je bomba.Neke mnogo mlađe koleginice ne mogu da joj priđu.Uostalom, majka je dvoje dece a i nije u cvetu mladosti.A opet ribetina!

cess

17.04.2016 11:47

@cess - Govorite o majci dvoje dece,koja je polugola,a pri tom RIBETINA"!!!!???? Osvrnite se oko sebe,mnogo zgodnije i lepse majke,bez plastikanera po celom telu,prolaze svakodnevno pored Vas,ali one nisu RIBETINE sa estrade!!!!

Stojko

16.04.2016 12:30

Sve nam dirajte samo parove ne!

Laki

16.04.2016 13:29

Ma smislio je on nesto sto ce jos vise zaludeti ovaj i tako vec sludjen narod,a on ce naravno napraviti para.Mame i tate ce se utrkivati i razmisljati kako da njihova cera sto pre postane velika zvezda,jer joj skola nije bas isla najbolje.

Radoznali

16.04.2016 13:34

A kad ce doneti odluku i ukinuti TV pink?

Lola

16.04.2016 17:46

@Radoznali - Pink i treba ukinuti, ali ZG su na TV Prva.Odličan žiri, dobri kandidati, sve u svemu nivo za Pink i Pinkove zvezde.

rada

16.04.2016 17:35

Bravo za novi projekat.Srecno!

Boban

16.04.2016 20:08

Ovaj Popoviv i Mitrovic vrse genocid nad Srpskim narodom