Sara Reljić
Printscreen
Sara Reljić

Printscreen

Sara Reljić, Foto: Printscreen

Sara Reljić danas slavi rođendan. Ona je kao poklon od Drveta mudrosti dobila video poziv. Pinkova zvezda je pozvala majku ali ovakvom njenom obraćanju se nije nadala.

Indira Reljić je prvo čestitala rođendan svojoj mezimici ali je nakon toga imala niz primedbi na njeno ponašanje u "Zadruzi".

- Ćao, ljubavi, srećan ti rođendan. Da ti ova godina bude uspešnija od svih ostalih. Brat je morao da otputuje. Ja sam došla kod babe i dede da zajedno proslavimo. Mi smo super, odlično. Očajna sam što spavaš za stolom. Žao mi je što ti sada ovo govorim, ali ne znam da li ćemo imati još video poziva. Očajni smo zbog toga. Moraš da se svađaš, da se braniš. Moraš da razumeš da te gleda majka i da joj nije dobro. Imaš milione obožavalaca, ali svi su se počeli pitati gde je ona vedra devojka koja je znala da brani svoj stav. A ne da te ućutkuju oni koji su gori od tebe. Ne želim više nikad da te vidim nedoteranu, sa izrastkom - govorila je Indira vidno uznemirena.

- Tata deli moje mišljenje, samo da znaš. Puno poljubi i Vojketa i pozdravi ga, kao i Macu. Ona je osoba koja te je svuda hvalila, nikad te nije uvredila. Više nemoj da gušiš suze pod jorganom, meni stvarno nije dobro, neću tako da te gledam. Ti si pametna devojka. Nisi ti došla tu da kuliraš i da spavaš. Izvuci iz sebe ono najbolje, posvađaj se ako treba. Dovela si me do toga da me ceo svet pljuje što ti na rođendan ovo govorim. Ako ne uspeš kao pevačica, uspećeš kao kuvarica, odlično si napravila. Sledeći stepenik je moj ulazak u Zadrugu. Ti znaš da sam u stanju da okrenem nebo naopako, a tako će i biti - vikala je Sarina mama u video pozivu.

 

 

 

Komentari (5)

w

05.03.2018 11:02

Koje su to bolesno- ambiciozne majke.

kata

05.03.2018 11:21

Sarina majka je u svemu u pravu. Ali Sari ipak nije sve jasno sta joj je majka kazala.

Gordana

05.03.2018 11:31

Slusam sinoc I ne verujem...umesto da je pita kako je ona joj prica o izrastku..Kao da je poslala u rialiti da joj donese novac...to mi vise lici na odnos poslodavac-radnik nego majka-cerka.Zalosno...

Pesadinac

05.03.2018 16:24

Svi koji su gurnuli clanove svoje porodice u ovo sr.. od programa, gurnuli su ih tamo zbog para.

Neko

05.03.2018 17:05

Gospodzo Indira budi te zahvalni i sretni sa vasom Sarom.Devojka kulturna ,lepuskasta ima svog Vojketa vole se ,postuju itd... Sta bi da vam je Luna ,Teodora ,Mina ,Matora kcerka??? Pozdrav za Indiru iz Velenja.