Bojan Šaranov
Marko Metlaš
Bojan Šaranov

Marko Metlaš

Bojan Šaranov, Foto: Marko Metlaš

"Gol iz slobodnog udarca je možda i odredio dalji tok utakmice, jer nas je presekao. Nismo odradili taj prekid kako je trebalo, neki drugi igrači su trebali stoje u živom zidu, ali ne bih izlazio s tim u javnost. Neka to ostane među nama...", rekao je Šaranov na konstataciju da se kapiten Saša Ilić sklonio od udarca Ibanjesa.

Partizan je juče na svom stadionu poražen od Crvene zvezde posle preokreta s 1:2 u utakmici 24. kola Super lige Srbije.

"Bili smo dominantnija ekipa, posebno u drugom poluvremenu... Stvarali smo šanse i mislim da će nam ova utakmica samo pomoći da stvorimo Partizan kakav želimo. Imamo razloga da budemo zadovoljni, iako nije prijatno što smo izgubili", dodao je Šaranov.

Napadač crno-belih Dušan Vlahović je u drugom poluvremenu ušao na teren i tako postao najmlađi debitant u "večitim" derbijima sa 16 godina i 29 dana.

"Čestitam Zvezdi na pobedi, ovo je bolan i težak poraz za nas. Nadam se da ćemo izaći jači iz ovoga i da ćemo pobediti sve do kraja. Ovo je najveća utakmica, ne samo u Srbiji, već na celom svetu i normalno je da sam ušao malo sa grčem, ali sam se posle desetak minuta opustio. Napadali smo celu utakmicu, ali nismo uspeli da damo golove. Ne bih mnogo još da pričam, vruće su još glave", rekao je Vlahović.

Partizan posle 24 utakmice u prvenstvu Srbije zauzima šesto mesto sa 36 bodova, 32 manje od prvoplasirane Crvene zvezde, a u narednom kolu gostovaće Radničkom u Nišu.