Sara Reljić
Printscreen
Sara Reljić

Printscreen

Sara Reljić, Foto: Printscreen

Mića je izneo niz uvreda na Sarin račun, a bio je isprovociran time što je Sara branila Jelenu Golubović.

- Sara, go*vno smrdljivo! Pi*ka li ti materina bezobrazna! Ti braniš Jelenu, džukelo mala! Ti si ljudska slina! Gnjido! Ja sam te branio sve vreme kad je Jelena rekla da si prostitutka! - vikao je Mića.

Sara je zatim pokušala da se opravda, govoreći da je branila Mikija, a ne Jelenu Golubović, međutim Mića nije želeo ni da čuje objašnjenje.

- Ja branim Mikija, ne branim Jelenu! - branila se Sara.

- Pa Miki pljuje sve živo, šta ti imaš sa tim! - umešao se Milan.

- Poenta je što ti ne znaš stvari koje oni imaju i niko nema pravo da se meša u tuđe stvari... Ne treba ništa da kažeš, zato što ne treba da te zanima ko će šta da radi, ti gledaj sebe - objašnjavao je Janjuš koji je jedini stao u Sarinu odbranu, što je šokiralo sve koji su gledali ovu svađu i vređanje.

- Gledam sebe, ali tu sam se našla - rekla je Sara potpuno van sebe zbog napada i uvreda.

 

 

Komentari (6)

nedjo

14.11.2017 13:34

ko su ovi ljudi?

dd

14.11.2017 13:45

Ljubomora! Niko nije imao toliko glasova! A najveća joj je greška što neće u MIćin klan! Bolje joj je sa Janjušem i MIkijem (ako ga dotle Saška ne izbaci), nego da se vucara po krevetima sa nekim nebitnim likovima! Dete, anđeoskog glasa!

ss

14.11.2017 14:14

Ljudi pišu peticiju protiv Lepog, da ga Produkcija odstrani, a on i dalje nastavlja po starom! Pljuvanje u eri infekcija, kapljičastih! Kako on, sa takvim konobarskim obrazovanjem, nije upoznat sa Zakonom protiv nasilja i nasilnika!

Mirka

14.11.2017 14:46

Sara treba da ostane takva kakva jeste, a i dalje stojim iza toga da pothitno Micu treba izbaciti.

neda

15.11.2017 00:15

Mica da se izbaci peticija ima na sve strane, ovo nije u redu, narode pada vam gledanost zbog lice, nije uredu to, mica napolje nikom nije zanimljiv u onoj trenerci i patikama koje su veće od njega

Justicija

16.11.2017 07:57

Saro, kada nemas pametno da kazes, Ti cuti, bar ces izgledati pametnije! A svi oni koji brane J.G. neka se zapitaju, da li J. G vrsi nasilje kada upada u rec drugima i nadvikuje se, da li je nasilje kada ozigrava " drvenog advokata " i upada u rec drugima iako je niko nista nije pitao, da li je mentalno nasilje kada vredja i naziva ucesnike da su prostitutke, copor, narkomani, da li je nasilje kada proziva clanove familije od ucesnika a da oni nemaju veze sa rijalitijem...... ???