Sara Reljić
Printscreen
Sara Reljić

Printscreen

Sara Reljić, Foto: Printscreen

Navodi se da se sve desilo zbog toga što je reper pre rijalitija bio u vezi sa atraktivnom zadrugarkom Minom Vrbaški, a Sara je izgleda za to saznala tek sada.

Ona je jučerašnji dan provela u suzama, a danas je o tome popričala i sa Macom Diskrecijom.

- Zamolila sam Milana da ne priča o tome. Našminkam se juče, plačem i ono se sve razmaže. Tako sam danas odlučila da se ne šminkam i nema šta da se razmaže - poverila se Sara Maci.

- Što više se sređuj, idi se sredi. Bude mi lakše. Neko ko je spavao sa tobom i ne pita te kako si - zgroženo je govorila Maca.

Pinkova zvezda joj je otkrila da se juče srela sa Vojketom u garderoberu i da nijednu reč nisu progovorili, već je samo nemo gledao, zbog čega mu je ona rekla da ode, jer joj je bilo neprijatno.

 

 

Komentari (5)

Lola

14.03.2018 19:17

Saro ti si jedna lepa, mlada, talentovana zena i mogu slobodno da kazem jedina si ponos zenskog roda u tom rijalitiju. Glavu gore.

nada

14.03.2018 19:20

Sve olos do olosa a i ne kaze se za dz " ispod mire sto djavola vire " tako da je ovaj mutavko pokazao da se slepovao uz Saru i ostao ovoliko u Zadruzi ! Sada ga treba izglasati za izbacivanje sto pre !!!!!!!!!!!!! Isti je slucaj i sa Dzeksonom , Janjusem , Slobom, pa i Borom koji ama bas nikakvih kvaliteta nemaju !!!!!!!!!!!!

milan

14.03.2018 19:58

AJDE BRE OVI MUSKARCI U OVOJ ZADRUZI SU NEKOREKTNI. ILI PAPUCARI PRFEMA SVALERKAMA ILI ISPADAJU BUDALE PREMA SVOJIM DEVOJKAMA..

milomir.dv

14.03.2018 21:24

Sve su to planirane taktike.

milomir.dv

15.03.2018 15:25

Počeli su da imitiraju Slobodana i Lunu,Andjela i Teodoru,Filipa i Mariju Anu....taktika,jer su bili nezapaženi.