Radenko
privatna arhiva
Umro u agoniji: Radenko Nikodinović

S. Pajić

Umro u agoniji: Radenko Nikodinović, Foto: S. Pajić

Doktor Dobrivoje Bojanić, ortoped Opšte bolnice, koji je osumnjičen za nesavesno lečenje osmogodišnjeg Radenka Nikodinovića iz Kozjaka kaže da mu je stalo da se utvrdi stvarni uzrok smrti mališana.

Neće da priča s  medijima: Dr Bojanić

S. Pajić

Dr Bojanić, Foto: S. Pajić

- Postupak je prilika da se ustanovi istina, što je nasušna potreba. I sam ću dati sve od sebe da se dođe do nje. Po dogovoru sa svojim advokatom ne želim da govorim ni o kakvim detaljima sa saslušanja - rekao je Bojanić.

Komentari (4)

Para vrti svet

23.11.2016 05:37

Iz aviona se vidi da je visegodisnji alkoholicar!! Tu je kraj svakog njegovog saosecanja i profesionalnosti.Zalosno je sto ima novca i advokati ce neosporno utvrditi krivicu malog Radenka!Za jedno 10g.koliko ce trajati spor!

lični stav.

23.11.2016 06:09

..."Doktore" malo si se zaj..cnuo. STVARNI UZROK SMRTI JE SKORO PRE MESEC DANA UTVRĐEN! Priznaj sam sebi, porodici mališana, nama , verujem biće ti lakše.

Marija

23.11.2016 07:41

Bas pise lepe sastave ovaj njegov advokat...Setio se posle mesec dana da naskraba navrat - nanos neku izjavu da dobjje neki poen na sudu..Fuj ..vredjate nam inteligenciju..Ti si prijatelju zauvek izgubio obraz i jos mnogo sto sta..

djordje1953

23.11.2016 11:20

doktor je verovatno kriv ali sta je sa doktorkama koje su dete vracale kuci sa dijagnozom nije mu nista a da su ga ozbiljno pregledale sad bi dete bilo zivo