Ubistvo Zemun policija
Alo!/Masanori Jošida
Ubistvo Zemun policija

Alo!/Masanori Jošida

Mesto zločina, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Njih dvoje su se sukobili nasred ulice, nakon čega je M. J. izvukao pištolj i pucao u nesrećnu ženu. Nakon toga, seo je u automobil i odvezao se dalje od mesta zločina, a potom je izvršio samoubistvo.

Kako Alo! saznaje, M. J. je sebi pucao u srce. Prema nezvaničnim informacijama, tragičnom događaju prethodile su brojne svađe između M. J. i M. S., koji su bili u ljubavnoj vezi godinama.

Komentari (8)

Marko

03.12.2017 16:37

tragedija...nek počivaju u miru

bukvic mara

03.12.2017 19:24

bozija sudbina nije moglo drugacije.bice srecnije gore u boljem i pravednijem vecnom zivotu.amin i na vek vekova.

PETAR 1

03.12.2017 19:53

Jedna poruka za nas M, ako ste nezadovoljni svojom zenom, devojkom ili jubavnicom, razidjite se lepo, ako je puno volite i ne mozete da podnesete rastanak, presudite sebi kako god, a nju pustite da zivi.

Mi M. Nikola

04.12.2017 07:59

@PETAR 1 - A sta ako zena nece razvod pa iz dana u dan pravi jos vece drame od drame koje je pravila kada sam resio da je napustim ...to su uglavnom drame u vezi dece ... mi M. koji imamo znamo sta sve moze da joj padne na pamet i tosamo da bi mogla da zadovolji svoju sujetu i pohlepu. Neko ko se navikne na novac u braku tesko se rastaje od toga . U takvim situacijama najmanje su bitni M. kako Vi nazivate Muskarce i deca.... .deca sluze za manipulisanje nas glupana Muskaraca.

Teki

03.12.2017 21:51

Masovna je to pojava i ne moze se ludak spreciti. Covek da zna gde ce pasti,seo bi. Eto,veceras KO'd meka na Vidikovcu,neki lik,dere se ko magarac na zenu,ona ga kao nesto mrko gleda... Vec sam drzala spreman tel.da pozovem policiju kad se okrenuo I otisao.

nada

03.12.2017 22:04

ta ljubavnica ga je razvela od zene i troje dece , kako javljaju mediji i posle je dobio izgleda sut kartu i presudio obojema , pokpj im dusi , jadna bivsa zena treba da nahrani troje gladnih usta

Za Nadu...

04.12.2017 10:28

Niste u pravu, nije kriva nazovi ljubavnica već muškarac koji nije znao šta hoće, napravio toliko decu imao brak a hteo da švrlja, to ne ide zajedno ili ćeš biti porodičan čovek ili kurv.r, opet vam kažem žene su samo glupice kojima se muškarci poigravaju, zato treba bežati od zauzetih likova koji imaju decu i koji imaju obaveze, toliko je slobodnih samih muškaraca, koji i izgledaju bolje a i mogu da se 100% daju, NE SHVATAM ŽENE KOJE IDU SA OŽENJENIM koji ih samo koriste i ništa više!

nedja

04.12.2017 12:44

@Za Nadu... - A znas onu narodnu - sve sto je lepo je zauzeto