Sanja Papić
Zoran Ilić
Sanja Papić

Zoran Ilić

Sanja Papić, Foto: Zoran Ilić

Kao idealnu destinaciju, odabrali su Pariz. Oboje su uspešni u svom poslu, a Sanja je konačno progovorila o svom partneru koji je dve decenije stariji od nje.

 

Yes baby, I do ! ❤️

A post shared by Papic Sanja (@misssanjapapic) on Aug 11, 2017 at 12:22am PDT

"Miša me je fascinirao kao kompletna ličnost, a razlika u godinama samo je prednost u našoj vezi. Oduvek sam želela da se ušuškam uz zrelog muškarca. Teorije zrelog muškarca su veoma površne u današnje vreme. Miša i ja gradimo zajednički život i tu dela stupaju na snagu", izjavila je Sanja.

 

❤️

A post shared by Papic Sanja (@misssanjapapic) on Aug 11, 2017 at 9:55am PDT

Ona i suprug će uskoro postati i roditelji jer Sanja uskoro ulazi u osmi mesec trudnoće, a nema sumnje da je svoju sreću pronašla pored ovog uspešnog beogradskog pravnika.

 

 

Komentari (10)

moreeee

16.08.2017 18:08

Zreo, kompletan muskarac... nije nego... A zbrisao od svog deteta koje je autisticno i ne brine o njemu. Neverovatno

slaki

17.08.2017 14:38

@moreeee - A šta je sa drugim sinom ; prelepi dečak autističan a oca nema nigde, Natalija se bori kao lavica dok se ovaj svrcka sa trecom ženom po Parizu,...Sramota!

Maja

17.08.2017 15:52

@moreeee - Eeee nije do njega nego do majke tog deteta neupucen si moreee. Lova,stan I troskovi sve to obezbedjuje Misa ... nemoj pisati budalastine kada ne znas kako stvari stoje. Zato je na sudu i bori se za prava da vidja svoje dete - prava koja mu je oduzela majka tog deteta, sa dijagnozom iz Laze. Njoj na dusu ali nemoj i tebi da ide na dusu kada pises ovakve gluposti. Misi i Sanji sve najlepse zelim.

Pera

17.08.2017 16:08

@moreeee - Ne pamtim da sam upoznao gluplje stvorenje od predmetne ex misice. Žena je na intelektualnom nivou vinske mušice

Maja

17.08.2017 17:55

@moreeee - Misina žena sa kojom ima drugog dečaka je psihijatrijski slučaj i prestanite da izmišljate,žena zove medije i glumi žrtvu a uzima lovu i traži lovu non stop, živi u Mišinom stanu i oduzela mu je sva prava oca sem da plaća račune.Zato je na sudu pa će vreme pokazati.Ali ona je oduzela malom sinu oca uz sve očeve pokušaje da bude sa detetom.Misi želim puno sreće sa Sanjom.A ovi sto kažu da nisu upoznali gluplju osobu od Sanje dajem ruku da je nikada nisu ni upoznali nego zašto usput ne pljucnuti

Jelena

17.08.2017 01:02

Uvek mi je bila nesto sva njanjava nisto posebno toliko drugih devojaka lepsih

sad je lepo i krasno

17.08.2017 11:29

ja sa svojim izabranikom živim već 26 godina, a stariji je od mene 16. nekad je bilo divno, a sada ne mogu da ga napustim jer ga i dalje volim. Ali nije više divno. Ostario, dementan, ne može na noge. Dvorim ga kao malo dete, ne zna šta je bilo pre pola sata, lekove moram ja da mu dajem jer pojma nema šta treba da popije. jedva ulazi u kadu, i nestabilan je, pada svaki čas. da nije njegovog sina koji priskoči u pomić ostao bi na podu celu noć. ALI TO JE UGLAVNIM CENA velike razlike u godinama.

Ana

17.08.2017 18:01

@sad je lepo i krasno - Ko je ikada rekao da je ljubav laka, eto još ga volite a u ljubavi se deli i tuga i sreća ! Veća je cena biti sa svojim vršnjakom a nemati ljubav ja bar mislim. Ja živim sa 24 godine starijim čovekom i želim dete sa njim jer ga mnogo volim a posle videćemo šta će biti posle - ali do sada nikada nisam ni sa jednim muškarcem želela dete a pitanje kada bih se odrekla njega da li bih sa nekim drugim ovo osetila. Cenim sto sam u životu pronašla ljubav i neću je se odreći. Sanji i Misi cestitke.

Ciga

17.08.2017 15:16

A na svadbi svi veseli gosti naručivanje veliki hit,, Ja vragolan i moj deda kud krenemo svet nas gleda"

Zuki

17.08.2017 23:00

Sanja i Misa su bas super. Bar meni... Upoznao sam i jedno i drugo iz razlicitih prica... Steta sto se nisu jos ranije upoznali, bas su super par. Pustite ljude da se vole... ajde, šic. I da, odusevilo me koliko je Sanja prirodna, normalna i pametna.