Zaljubljeni par Večera Ljubav Nazdravljanje
Shutterstock
Zaljubljeni par Večera Ljubav Nazdravljanje

Shutterstock

Ilutsracija, Foto: Shutterstock

I dok je kozmetička industrija danas toliko napredovala da svako može iz salona izići s noktima kakve god poželi, svetlucavi, šareni ili neuredan manikir nije dobra ideja ukoliko želite da ostavite utisak devojke koja vodi računa o svom imidžu.Odbarale ste dobar autfit, sredile frizuru, napravile spisak tema o kojim želite da prilate na dejtu (priznajte da svi to radite) i razmišljate šta biste još mogle da dodate i da ga oduševite svojom pojavom? Iako vam se čini na momci ne obraćaju pažnju na detalje, veoma je bitno da i vaš manikir bude uredan i u skladu sa situacijom.

I dok je kozmetička industrija danas toliko napredovala da svako može iz salona izići s noktima kakve god poželi, svetlucavi, šareni ili neuredan manikir nije dobra ideja ukoliko želite da ostavite utisak devojke koja vodi računa o svom imidžu.

Veštački nokti više nisu u modi, a neuredni manikir i iskrzani lak nikada nisu ni bili, a to potvrđuju i svi Eeditorijali iz modnih časopisa na kojima manekenke uvek imaju kratke i jednobojne nokte i zato sledeći put kada krenete na dejt povedite računa i kakav manikir nosite.

Squoval nokti

Shutterstock

Ilutsracija, Foto: Shutterstock