Rijaliti Zadruga logo
Promo
Nena Petrović

Printscreen

Nena Petrović, Foto: Printscreen

Ovonedeljni vođa Milan Milošević je za potrčke izabrao Kristinu Kiju Kockar i Marka Miljkovića, a takmičari su odlučili da nominovana bude stjuardesa iz Zrenjanina. Uz nju je od strane publike nominovana bila i Nena Petrović.

U borbi za opstanak na imanju i sinoć je prvobitno organizovana igra u kojoj pobeda donosi dupliranje glasova. Pobedila je Kija. Voditelj Ognjen Amidžić je na kraju saopštio rezultate glasanja publike. Rezultat je bio 90:10 odsto i "Zadrugu" je napustila Nena Petrović.

Danas, posle velike drame od sinoć, ukućane je zateklo pismo produkcije, to jest velikoh šefa. On je gledaocima preneo poruku koju im je Nena uputila, a koja je sve ostavila bez reči.

- Novi gazda je Vojke - pisalo je u pismu, a mnogi ukućani su ostali šokirani, onda počeli da vrište od smeha, jer je Vojke Đans neko ko retko kad govori i izbegava bilo kakav sukob.

Komentari (4)

xyx

05.02.2018 12:55

ne mogu da verujem sta je obukla

Bata

05.02.2018 12:58

Posto su joj dva izbora ponistili dobro je i ovo odlucila.

Ana

05.02.2018 17:39

Zahtevajmo svi od produkcije da pusti snimak na kom su videli da je Nena pricala sa Kijom o vodji. Ako ne puste onda je ovo jos jedna namestaljka poput one u hotelu a u reziji Anabele i njenog prijateljstva sa produkcijom.

Ljiljana

06.02.2018 15:32

Kako to da niko nije cuo da se dogovarala sa Kijim. Neka produkcija pusti snimak i nek dokaze da nije namešteno i ovoga puta. Stvarno je veliki minus za Produkciju,