Šako Polumenta
Alo!/Ana Paunković
Šako Polumenta

Alo!/Ana Paunković

Šako Polumenta, Foto: Ana Paunković

Priču da će se u novom rijalitiju „Zadruga” naći i Šako Polumenta, i to rame uz rame sa Minom Vrbaški, maloletnom devojkom koja mu je pre samo nekoliko meseci priredila pakao u medijima objavljujući privatne snimke iz njegovog telefona, pevač je oštro demantovao.

On za „Alo!” tvrdi da mu tako nešto nikad nije palo na pamet i da ne postoji način da ga neko privoli da svoju intimu deli sa gledaocima putem malih ekrana. 

- Kada bih dopustio sebi da uđem u rijaliti, bacio bih senku na sve ono što sam dve decenije gradio. Toliko hitova, toliko nastupa i toliko ljudi koji poštuju moj rad. Ne znam ko učestvuje u tome, niti me zanima. Nikada ne bih sebi dopustio da sedim sa takvim profilom ljudi. Oni ne zaslužuju ni da sede, ni da razgovaraju sa mnom. Da su u tim emisijama kolege slične meni, bila bi to druga priča - počinje Šako priču za „Alo!” .

On se ovih dana odmara sa porodicom na Adi Bojani, ali je ipak pristao da porazgovara o silnim medijskim napisima koji se poslednjih dana mogu pročitati. Kako kaže, veoma ga boli što su oni koje najviše voli prošli kroz užasnu medijsku torturu, a da će se on pobrinuti da uradi sve da ih od toga ubuduće zaštiti.

- Porodica mi je najvažnija na svetu, neću dozvoliti da me opet uvuku u centar ružnih stvari. Ne želim da budem deo ljudske zlobe i mržnje. Sa porodicom sam i živim za njihovu ljubav i to da imaju mir - priča pevač.

Kako mu je ovo leto i radno i paradno, rekao je da pored svega što ga čeka nema vremena ni za šta što mu uzima energiju.

- Dvadeset godina ostavljam srce ljudima koji poštuju moj rad i slušaju moje pesme, dvadeset godina me zbog toga cene i dolaze na moje nastupe. Nikada se ne bih igrao time da izgubim njihovo poštovanje i poverenje. Čeka me turneja u Americi i spremam novi album. Poslednja pesma „Nedostaješ” naterala je mnoge velike pevače da sačekaju sa izbacivanjem svojih singlova. Pravi Šako živi u svojim pesmama, ne na televiziji. Ni za šta na svetu ne bih pristao na rijaliti. Ne prijaju mi ovakva nagađanja jer je to pokušaj da isprljaju sve što sam uradio, a uradio sam mnogo. Već se svašta slomilo preko mojih leđa i leđa članova moje porodice. Izvukao sam se iz toga zahvaljujući lepim stvarima koje sam doneo ljudima i to je nešto što nikad neće moći da mi uzmu - završava Polumenta.

Komentari (3)

Mile

05.08.2017 13:29

Aaavvvvv avvvvvv aaavvvvvv

nele

05.08.2017 13:42

ovo je dobro i izjavio da nikad nebi sedeo sa takvim profilom ljudi..u neku ruku i tacno ..stvarno tamo ulazi zadnji sloj samonazvanih zvezda bez trunke morala

Jelena

05.08.2017 14:51

Dobro je rekao..koliko smo do sada videli u taj novi rijaliti ulaze ljudska dna..poput Vjestice i Zorana Marjanovica