Šaban Šaulić
Rajko Ristić
Šaban Šaulić

Rajko Ristić

Šaban ništa nije želeo da prepusti slučaju, Foto: Rajko Ristić

 I u sedmoj deceniji života Šaban Šaulić vredno snima, nastupa i oduševljava fanove rasute širom sveta, ali ovog leta kralj narodne muzike moraće da prikoči, jer je pre nekoliko dana operisan! Naime, kako “Alo!” ekskluzivno saznaje, Šaulić je ugradio četiri implantata u donju vilicu i trenutno se oporavlja.

Šaban i Goca Šaulić

Alo!/Rajko Ristić

Njoj je već lep - Šaban sa Gocom, Foto: Rajko Ristić

 - Šaban i u ovim godinama peva više puta nedeljno, stalno negde putuje i glas ga i dalje odlično služi, ali nedavno je shvatio da ima problem sa zubima koji je i estetske i zdravstvene prirode, pa je rešio da to popravi. Ugradio je implantate ne samo zbog izgleda, o kome kao javna ličnost svakako vodi računa, već i zato da mu se zubi ne bi raslojavali, što može loše da utiče na zdravlje - rekao nam je izvor blizak Šaulići, i dodao da je pevač ovu intervenciju obavio u Čačku.

- Nije bilo potrebe da se Šaban raspituje o klinikama po Beogradu a još manje inostranstvu, pošto mu je njegov kum Kole, koji je iz Čačka, preporučio eminentnog stomatologa, inače profesora, tako da je brzo odlučio da to tamo obavi i sada je prezadovoljan rezultatom. Naravno, predstoji mu oporavak zbog koga će morati da smanji obaveze, iako se trudi da odradi većinu dogovorenih nastupa, pa je zato i odložio letovanje u Turskoj, na koje je planirao da ide sa suprugom Gocom - zaključio je naš sagovornik, čije navode nam je potvrdio i sam kralj folka.

Ilda sa ćerkicom u Turskoj

Ilda Šaulić

Milan Ilić

Ilda Šaulić, Foto: Milan Ilić

Šabanova ćerka Ilda već je u Turskoj, i to sa osmomesečnom ćerkicom Emom, kojoj je ovo prvo letovanje.

Kako „Alo!“ saznaje, njih dve uživaju u jednom od najpoznatijih turskih odmarališta ali bez Ildinog supruga Bojana Vučkovića, koji je zbog poslovnih obaveza morao da otputuje u Sjedinjene američke države, pa će pravi porodični odmor morati da sačeka.

 - Tačno je da sam imao stomatološku operaciju, ne samo zbog estetike, nego i zbog zdravlja, ali hvala Bogu, sve ide kako treba, dobro se osećam. Ipak, morao sam da otkažem odmor, a postoji mogućnost i da pomerim neke nastupe kako bih se što brže potpuno oporavio, pogotovo zato što me od jeseni čekaju velike obaveze. U pitanju su nove pesme i moja velika oproštajna koncertna turneja koju planiram da održim u salama i halama po Srbiji i regionu - otkrio nam je Šaulić.

Komentari (1)

Nacionalni značaj

02.08.2017 08:34

A sledeći put nas informisite da li procackava njupavce koncem ili cackalicom.