Šaban Šaulić
Instagram
Šaban Šaulić

Instagram

Dobio vozačku i auto: Slavljenik sa ujakom Mihajlom, Foto: Instagram

Kako je Lukin najbolji drug rođen dan pre njega, momci već dva dana ne prestaju da slave, a u tome im se pridružio i Šaban. Na snimcima sa slavlja, kojem su prisustvovali Šaulići, vidi se kako u provodu učestvuju Lukina mama Sanela i njegov očuh Bata Mirković, dok su za istim stolom sedeli Šaban i njegova supruga Goca.

Šaban Šaulić

Instagram

Foto: Instagram

- Gala slavlje je bilo u jednoj prestoničkoj vili, gde su Luka i njegov drug zajedno slavili punoletstvo. Najveseliji je bio slavljenikov ujak Mihajlo, koji je čitavu noć đuskao, a onda je Šaban u ponoć ustao i zapevao u čast unuka. Šaulić je otpevao pesmu „Sine”, koja je mnoge raznežila. Atmosfera je bila i više nego sjajna, a svi gosti odlično raspoloženi - kaže naš izvor koji se zatekao među zvanicama.

Sudeći po fotografijma koje su gosti kačili po društvenim mrežama, sa proslave je izostala jedino Šabanova mlađa ćerka, Ilda, koja broji sitno do porođaja. Kako se mladi Luka juče pohvalio da je za rođendan dobio vozačku dozvolu i auto, koji je sa ujakom Mihajlom isprobao, pozvali smo dedu da vidimo da li se on otvorio za ovaj poklon, ali je on tokom čitavog dana bio nedostupan. Ipak, Šabanova ćerka Sanela, a slavljenikova majka, zahvalila nam se na čestitkama.

Šaban Šaulić

Instagram

Foto: Instagram

- Tačno je da smo slavili i Lukin rođendan, iako do ponoći nije bio zvanično njegov. Slavili smo porodično, slavićemo i danas čitav dan - rekla nam je Sanela juče, upravo na dan kada je pre 18 godina postala majka i dodala.

- Ne želimo da pričamo o poklonima, on će imati sve što želi. Deda je, naravno, bio najveseliji na slavlju. Svi smo mi porodično veseli, naročito kada slavimo lepe stvari, a njih je ovog meseca mnogo - kaže najstarija Šabanova ćerka.

 

Komentari (2)

mimi

18.09.2016 10:29

U Lukinim godinama njegovi vec imaju zasnovane porodice ali on je izgleda povukao na ujka Mikajla! Malo od gena deda Shabana!

KAKAV

18.09.2016 11:24

@mimi - glup i bezobrazan komentar.