U javnosti glume srećan par: Šaban i Goca Šaulić
Dušan Milenković
U javnosti glume srećan par: Šaban i Goca Šaulić

Dušan Milenković

Šaban i Goca Šaulić, Foto: Dušan Milenković

Brak Šabana Šaulića upao je u nikad veću krizu i na korak je od toga da se okonča, saznaje Kurir iz dobro obaveštenog izvora. Nekrunisani kralj narodne muzike već mesecima ne živi u porodičnoj kući na Dedinju sa suprugom Gordanom, već dane provodi u vikendici u Krčedinu.

Prema rečima našeg sagovornika, Goca je odavno digla ruke od Šabana, kojem pod stare dane očigledno prija društvo mlade koleginice Ivone Negovanović Cuce.

Viđa samo saradnike

- On je već mesecima u Krčedinu i tamo živi. Porodicu gotovo da i ne viđa. U goste mu jedino dolaze prijatelji i saradnici, a najviše vremena provodi s pevačicom Cucom, s kojom je veoma blizak već godinama - kaže uzvor blizak pevaču i dodaje:

U Krčedinu sam našao mir

Šaulić je potvrdio da živi u Krčedinu i da se tamo oseća lepo.

"Evo me u Krčedinu, pecam i uživam. Ovde imam svoj mir i zadovoljstvo. U Krčedinu su moji čamci i drugari, a moja kuća je u Beogradu. Tamo su mi žena i deca. Ali, naravno, volim svoju vikendicu", rekao nam je Šaban.

- Porodica je razočarana Šabanovim ponašanjem, pošto ih zapostavlja. On čak retko viđa i ćerke i sina, ali i unuke. Goca je žena koja je oduvek brinula o kući i pokušavala da porodica bude na okupu, ali je i ona uvidela da od toga nema ništa i da će se zbog nerviranja samo razboleti. Prihvatila je činjenicu da se Šaban mnogo promenio i da sada ima neke druge prioritete u životu, ali je najviše boli to što on sve manje vremena provodi s naslednicima njihove dece - rekao je za izvor.

Goca sama na slavlja

Goca se u poslednje vreme na slavljima njihovih zajedničkih prijatelja pojavljuje isključivo sama, što ranije nije bilo pravilo, nego je svuda išla sa Šabanom. Takođe, Šaulić je nedavno napunio 66. godinu, ali rođendan nisu obeležili, što je takođe potvrdilo sumnju mnogih njihovih prijatelja da je taj brak zapao u ozbiljnu krizu.

Inače, nekoliko godina unazad javnost bruji o tome da je Šaban u ljubavnoj vezi sa Cucom, a tu vezu pratili su brojni skandali, optužbe i klevetanja. Šaulićeva supruga Goca je sve to dostojanstveno podnela i pokušala da očuva zajednicu, budući da imaju veliku porodicu. Međutim, očigledno je shvatila da je sada svemu došao kraj i da svako treba da nastavi svoj život.

Komentari (9)

sava

10.09.2017 19:49

daće bog da otera ovu sponzorušu. .

jadranka bukvic

10.09.2017 23:19

@sava - kakav bog kakvi bakraci.oni su bogovi jer se o njima pise kuce vile na dedinju jahte skupi automobili nacionalne penzije katica za politicare kada zatreba itd.npr.jedna politicka:zar nije bog preds. penzionerske stranke 80 godisnji g.krkobabic kada poseduje na koontu 2 miliona eura.ako pozeli i on moze naci sebi neku cucu ili cacu ili cicu bez problema.

?!

10.09.2017 20:15

Kakvo je ovo ludilo među ovim pevačima?!Jedni se bahate milionima,automobilima,drugi se razvode,treći uobražavaju da umiru.Kao da sav narod mora da brine njihovu brigu.Mene lično baš zabole jer i oni ne brinu moju brigu kako da sastavim početak sa krajem.

Тртрћко

10.09.2017 20:26

Добро,добро,читам то већ осамдесет и трећи пут!Мис'им колико сам бројао.Може бити да сам неко бројање заборавио ал' ете тако стоје ствари.Сећам се његове песме ,,Био сам пијанац,, која је била тотално на радио Београду забрањена.Али зато,бато,ЈАБЛАНИ СЕ ПОВИЈАЈУ од Сафета Исовића била тада светски хит.Ете,мало историје!

radojica

11.09.2017 13:50

@Тртрћко - priajtelju sta ti pokusavas da kazes ni ti sam ocigledno ne znas

sve

10.09.2017 23:09

Bas će Cuca da ga služi kad ostari, bolje da se smiri i kući vrati svojoj ženi, jer ne lezi vraže.....

nada

11.09.2017 09:06

Muka mi je i od njega vise - mali celavko umislio da je maco - a sustina su pare !!!!!!!!!!! Idi bre covece kuda hoces i sa kim hoces ali prestani puniti novine tvojom sramotom - pazi samo da nedobijes infarkt sa mladjim zenama !!!!!!!!!!!!

semanrefzpi@hotmail.se

11.09.2017 13:02

Bre Sabane tebi kao da ti svraka pipula mozak.na stare dane .pa zar ne vidi da te koristava ta Cuca

dejo

11.09.2017 13:48

Goca je zena zmaj, taman da je Sapke cist kao suza , ovoliku hajku i natpise trpiti ni jedna zena ne bi taman da joj svaki dan donosi milione, a da ne govorim sto je ona stub familije, od jednog dinara stvori mu deset, zena lepa , lepsa cak i od kceri, o fufi cuci da i ne govorim , ma gospa Goco glavu gore i zivite zivot punim plucima